Malowana co prawda wczesniej niz wyznaczono temat PMoTM'a 4, ale skoro dopuszczono prace malowane dla znajomych w PMoTM 3.
A tak oto ona :
Niestety na ogonie juz sie farba ciut starla.
Damselka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Kallessin pisze:Malowana co prawda wczesniej niz wyznaczono temat PMoTM'a 4, ale skoro dopuszczono prace malowane dla znajomych w PMoTM 3.
Sorry, ale to nie przejdzie. Zmien prosze tytul tematu. Ta magiczka nie moze byc brana pod uwage w konkursie.
Proponuje jeszcze raz przeczytac regulamin konkursu.
Jednak byl on malowany w czasie tamtego PMOTM , a nie wczesiej jak Twoja damselka...
Btw. Niezle pomalowana , choc wlosy , skora i metaliki lepiej by wygladaly z dodatkowa warstwa rozjasnienia...
Btw. Niezle pomalowana , choc wlosy , skora i metaliki lepiej by wygladaly z dodatkowa warstwa rozjasnienia...
- Tiger Brown
- Kradziej
Kobita jak kobita, ale ten koń to jakiś taki porcelanowy, czy też spokrewniony z cukrowym barankiem wielkanocnym .
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Sek w tym ze kon jest dobrze pocieniowany (gladko to wyglada a o to chodzi) tylko ze strasznie nienaturalnie to wyglada ... (zle dobrane kolory) ... w paru miejscach bym inaczej rozlozyl oswietlenie bo jest zle zrobione (szyja na 1 i 2 focie - na 1 nie gryzie tak bardzo ale na drugiej owszem ...) ale tak wszystko git ...Fingor pisze:Konik słabo wycieniowany. Grzywa bardzo kiepska - prawie nie widać różnicy między nią, a ciałem.
Damselka całkiem spoko.
Tak jak Ziemas napisal ... robilem giga w czasie konkursu (przez caly sierpien praktycznie) i mam wszystko udokumentowane zdjeciami krok po kroku ale jakoze kumpel czesto zagladal na forum a miala byc to niespodzianka to nie moglem zamiescic wipa ...Kallessin pisze:Regulamin znam, ale jak pisalem - skoro byl dopuszczony model malwoany dla znajomego, to i ja chcialem sprubowac szczescia.
Damselka jest troche jakby z innej bajki bo kon jest gladki a na damselce widac wszystko ... to nie wspolgra ze soba - powinienes przyjac jedna konwencje malowania ...