Śmieszny Wymysł ® 1200 Vanaheim Kraków, 13.04
Re: Śmieszny Wymysł ® 1200 Vanaheim Kraków, 13.04
Ja przyjdę, ale nie wiem czy zagram, wszystko rozwikła się ile wymaluje dzisiejszej nocy.
Przed turem dam znać czy będę grał, ale raczej odpadnę. Jednak przyjść przyjdę na chwilę
Przed turem dam znać czy będę grał, ale raczej odpadnę. Jednak przyjść przyjdę na chwilę
- Paraszczak
- Falubaz
Jak masz nie grać, bo malujesz Darki to daj spokój...ja mogę zaczekać dzień lub dwa dłużej.
Głównie (chociaz nie tylko) ale wiesz, jakby było to ETC to byłaby inna gadka
Wolę sobie pomalować w zasadzie i tak ciut zmarnowałem czasu w tym tygodniu a za tydzień wybieram się do bielska więc znów cały weekend odpadnie. Ach te wybory
Wolę sobie pomalować w zasadzie i tak ciut zmarnowałem czasu w tym tygodniu a za tydzień wybieram się do bielska więc znów cały weekend odpadnie. Ach te wybory
No i wysypują sie kolejni gracze. Do wieczora wypisze się zapewne jeszcze paru, a do tego kilku po prostu nie przyjdzie. W takim wypadku ja też raczej podziękuję. Bez setki do ligi i na kijowy format nie chce mi się przychodzić, nie ma o co grać. Gdyby to było euro, to pewnie bym przyszedł choćby po to, żeby poćwiczyć rozpę i fajnie się pobawić na fajnym formacie z dobrymi ograniczeniami.
Bawcie się chłopaki w malutkie bitewki kilkunastoma figurkami na 10osobowym turnieju. Ja wolę inaczej zorganizować sobie czas
Bawcie się chłopaki w malutkie bitewki kilkunastoma figurkami na 10osobowym turnieju. Ja wolę inaczej zorganizować sobie czas
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Będzie poważny powód żeby odpuścić granie na małe punkty
Czyli nie ma tego złego
Czyli nie ma tego złego
Wisła Kraków.
Chyba idzie wiosna?
Będzie można robić 2400 w vanheimie więc będzie dużo lepiej
W zasadzie to już mogliśmy zrobić taki turniej patrząc na pogodę ale kto to wiedział.
Będzie można robić 2400 w vanheimie więc będzie dużo lepiej
W zasadzie to już mogliśmy zrobić taki turniej patrząc na pogodę ale kto to wiedział.
Patrząc na pogodę to jeszcze w tym tygodniu była zima
1 maja - euro w Vana, 11 maja euro w Strychu i raczej małe punkty będą nieprędko - będziemy trenować do masterów a później cisnąc format krakowskiego mastera.
1 maja - euro w Vana, 11 maja euro w Strychu i raczej małe punkty będą nieprędko - będziemy trenować do masterów a później cisnąc format krakowskiego mastera.
Wisła Kraków.
micr50 pisze:Sorry że śmiecę ten temat, ale nie znalazłem innego by zapytać. Chciałbym przypomnieć sobie zasady WFB. Jeśli ktoś chętny na towarzyską bitwę za 2-3 tygodnie pisać na PW.
tu masz kolego odpowiedni temat: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=28&t=32275
Ja jestem mocno przeziębiony, bede jutro o ile rano nie przerzuci mi sie na gardło
Z Arena to był żart, jednak niektórzy nie maja w ogóle dystansu, zatem eot z mojej strony.
Z Arena to był żart, jednak niektórzy nie maja w ogóle dystansu, zatem eot z mojej strony.
xYz
Wiesz że to drażliwy temat i nie ma co poruszać, a ruszasz, więc nie ma się co dziwić reakcjom
Wisła Kraków.
bolącego zęba też sie nie rusza?
xYz
Ach, te krakowskie anmozje Butan mi tłumaczył przez pół godziny jak to wszystko się zaczęło, ale nie ogarnąłem
W każdym razie, popieram Gremlina, bo mnie wozi na turnieje do bielska
W każdym razie, popieram Gremlina, bo mnie wozi na turnieje do bielska
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Ehh, i nie wiadomo co gorsze. Dojechać na turniej bez figurek, czy nie dojechać w ogóle
0 animozji, tylko troll level insane ale juz nie troll, bo sie przyznał
xYz