Gaze of Gods

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Maciek P.
Falubaz

Gaze of Gods

Post autor: Maciek P. »

Jeśli zadziała zasada specjalna Gaze of Gods (bohater zamieniany w spawna) to co dzieje się z jego ewentualnym deamonic mountem?
I czy przeciwnik dostaje punkty za generała chaosu (czy bohatera) zamienionego w spawna, czy musi zabić spawna (czy może jak zabije spawna, to dostaje punkty za spawna ;/)

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

1)wystawia sie spawna w BtB z demonic mountem(ktory zyskuje wszystkie zasady demonow)
2)pkty sa za gernerala/bohatera itd dopiero jak sie zabije spawna
tyle ze spawn traci zasady specjalne wynikajace z bycia np bsb czy tez generalem

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

a już liczyłem na 10 liderki na chaos lordzie po zamianie w spawna:D:D Btw nie ma żadnych monster reaction po zamianie w spawna ?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Górken pisze:a już liczyłem na 10 liderki na chaos lordzie po zamianie w spawna:D:D Btw nie ma żadnych monster reaction po zamianie w spawna ?
jest normalna monster reaction, wszsytko pozostale tak jak napisal Quas, jak widac zamiana w spawna nie jest taka tragiczna ;) a ward na 4+ za 30pkt to pelna promocja...

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

no i forma automatycznego zbierania 8)
full wypas

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

moim zdaniem lepiej jet raczej zdac tego liderka niz sie zamienic w spawna.

ODPOWIEDZ