Mam zaszczyt zaprosić wszystkich do już czterdziestej trzeciej edycji konkursu PMOTM!!
Tematem tej edycji jest:
Sól ziemi, czyli regimenciarze - dowolni żołnierze z dowolnego regimentu - nie mniej niż 5 szt., z/bez FCG
Czyli uściślając modele piesze, w zamyśle te na podstawkach 20x20, 25x25, dla ogrów wyjątek na 40x40(tzn mogą być ofc gnoblary też
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dla przypomnienia zasady konkursu:
-Każdy uczestnik może zgłosić dowolną ilość prac.
-Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
-Klasycznie muszą być to modele do armii uczestnika, nie mogą być to modele malowane na zamówienie lub z przeznaczeniem na sprzedaż.
-Jak sugeruje nazwa konkursu prace muszę być wykonane w danym(bieżącym) miesiącu. Mogą być zaczęte wcześniej, aczkolwiek musi być w nie włożona praca w owym miesiącu.
-nie naginamy zasad, nie kombinujemy, bo ja się cackać nie będę
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Prace zgłaszamy do końca 30 kwietnia, do godziny 23.59.
Uwaga, teraz obowiązuje ograniczenie wielkości zgłaszanych prac. Zdjęcie konkursowe nie może mieć więcej niż 800x900 pixeli(szerokość x wysokość).
Jak zgłaszamy prace:
Aby zgłosić pracę trzeba najpierw ja umieścić w swoim temacie galerii, lub stworzyć nowy temat. Musi być w poście jasno zaznaczone, co jest na konkurs, oraz określone, które zdjęcie jest konkursowym - zdjęcie do głosowania może być tylko jedno!
Następnie należy wysłać do mnie PM'kę na tym forum jako zgłoszenie. Wystarczy podać link do tematu z modelem.
Prace niezgłoszone nie będą brane pod uwagę
Mam nadzieję, że się spiszecie i nie będziecie robić problemu :]
Pozdrawiam