Świetny turniej!
Dziękuję organizatorom, przeciwnikom oraz wszystkim uczestnikom za dobrą zabawę.
Gratuluję Kemotowi zwycięstwa oraz szczególnie Remkowi pierwieszej wygranej bitwy!
Pozdrawiam wszystkich uczestników, do zo na następnym Marszu.
Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów II
Dzięki za udaną sobotę i bezstresowe bitwy z moimi przeciwnikami (dzięki Kas, Pasiak i Byro).
Jak zwykle czegoś się nauczyłem i śmiało mogę powiedzieć, że walka o ostatnie miejsce była zażarta. Niestety odpadłem
Może następnym razem
Fajnie było zobaczyć Waszą nową miejscówkę chłopaki i do zobaczenia na następnym Marszu
Jak zwykle czegoś się nauczyłem i śmiało mogę powiedzieć, że walka o ostatnie miejsce była zażarta. Niestety odpadłem

Fajnie było zobaczyć Waszą nową miejscówkę chłopaki i do zobaczenia na następnym Marszu

Dziękujemy gościom za liczne przybycie. Zapraszamy oczywiście na następną edycję.
Ze swej strony dziękuję przeciwnikom (Maciek, Młody, Pietros) za bezciśnieniowe bitwy.
Ze swej strony dziękuję przeciwnikom (Maciek, Młody, Pietros) za bezciśnieniowe bitwy.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..