nie ja chce już STAR DRAGONA,Zox pisze:znów chcesz 3 maski dostać?Paku pisze:E no nie ograniczajcie magii, dajcie się graczą wykazać ;]
Bazyliszek - wolne gadki.
Kiedy ogłoszenie szczegółów poza datą i formatem?

<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

Zox, przeciez widzisz ze na Twoim forum klubowym jest on ustalany, sam go tam komentujesz, wiedz uznaj ze odpowiedzia jest:
Wtedy kiedy go skonczycie.](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Wtedy kiedy go skonczycie.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
						niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
dla tych co nie moga sie doczekac szczegółow: 2,5k Limited.. data 13-14.10. cieć zadnych nie bedzie.Zox pisze:Kiedy ogłoszenie szczegółów poza datą i formatem?
trwaja prace nad urozmaiceniem rozgrywki.

Data bardzo dobra moim zdaniem i punkty tez (po sesjach poprawkowych we wrześniu i miesiąc z kawałkiem po początku szkoły).Asassello pisze:dla tych co nie moga sie doczekac szczegółow: 2,5k Limited.. data 13-14.10. cieć zadnych nie bedzie.Zox pisze:Kiedy ogłoszenie szczegółów poza datą i formatem?
trwaja prace nad urozmaiceniem rozgrywki.
Co do urozmaicania to polecam regulamin GT z 2005 - tam moim zdaniem było fajnie, ciekawe i zbalansowane scenariusze. Zresztą jak będzie bez to też IMO bedzie super, bo już sam format 2500 jest ciekawy i niepotarzalny i na pewno bedzie się super grało, "bo wreszcie każdemu się wszystko mieści"
gdzie indziejthurion pisze:raz poprosze o to przed podaniem regulaminu
czy turniej moglby sie zaczynac 10.15 (jesli na Narbutta), 10.20 jesli gdzies indziej?
![]()
![]()
pzdr

dobra.. ja juz bilet mam kupiony.. mam nadzieje ze turniej nie zacznie sie wczesniej niz o 10.15... (jestem w wawie 9.51)
(moglibyscie kurde juz wrzocic ten regulamin... chociaz z ramowka czasowa i miejscem.. bym se juz zamowil powrotny
)
edit:
juz wiecej osob z 3city ma bilet kupiony
 wiec bedziemy wdzieczni za ta 10.15...
a jakby sie konczylo w niedziele gdzies kolo 15.30-16, to bysmy byli przewdzieczni

(moglibyscie kurde juz wrzocic ten regulamin... chociaz z ramowka czasowa i miejscem.. bym se juz zamowil powrotny
edit:
juz wiecej osob z 3city ma bilet kupiony
a jakby sie konczylo w niedziele gdzies kolo 15.30-16, to bysmy byli przewdzieczni
ja mysle, ze regulamin pojawi sie szybciej niz miesiac przed impreza
@Budda, pewnie dopuscimy
pozdrawiam

@Budda, pewnie dopuscimy
pozdrawiam

mam nadzieje ze bede słowny z tym regulaminemthurion pisze:to powinien sie pojawic do jutra ranaAsassello pisze:ja mysle, ze regulamin pojawi sie szybciej niz miesiac przed impreza
pamietajcie o zgloszeniu do.. jutra mastera do ligibtw. areny oczywiscie nikt zglosic nie raczyl...
no i chyba zgłosze ten turniej do ligi - jako jeden z nielicznych masterow ktore beda zgłoszone w terminie