Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów
Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"

Re: Nowe HE - 8 ed.

Post autor: Azurix »

No oby, to przynajmniej była by szansa, że za 3 dni będzie coś wiadomo :roll:
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
loboba
Wałkarz

Post autor: loboba »

Ja rok temu wybierając armie wybierałem ją ze względu na kilka czynników :
1 bo zaden z kumpli jej nie mial
2 ze wzgledu na charakter styl rasy
3 wyglad jednostek
4 cene, dostepnosc
5 grywalnosc

Jak czytalem opis jednostek np dragon prince to mnie ciarki braly ale juz gorzej jak sie spotykaly na bitwie z jazda wochu :D
Albo historie HE pełną dumy siły szlachetnosci :) to było coś. Podoba mi sie fluf i szczerze bede oczekiwal czegos dobrego nowego.

Jezeli z charakter rasy sie zmieni która w sumie jest dostojna starozytno wywyzszajaca sie walczaca o pokoj ktora podobno ma najlepsza magie zmieni sie to bedzie kicha.
Dziwilo mnie to ze tak stara rasa ma TYLKO kichowata baliste na stanie wiec balista na ryfwanie why not ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Wypraszam sobie. HE działają jak na mocarstwo o globalnych interesach (placówki handlowe na całym globie) przystało, zgodnie z XIX w angielską zasadą balance of power. Dlatego skoro chaos jest najmocniejszy to w imię zachowania porządku i rynków zbytu trzeba pomagać tym zawszonym kundlom ze Starego Świata... znaczy się naszym drogim sojusznikom :wink: Żadna tam walka o pokój, nie jesteśmy warhammerową misją ONZ :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Post autor: Mistrz Miecza Hoetha »

KayolPixel pisze:tutaj

pod tym linkiem pisze, że 17 kwietnia... więc nie wiem...
Ale jaja! Toż już tylko 3 dni czekania jak się na tej stronce nie mylą! \:D/
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Nawet dwa dni czekania ;) Ciekawe, zobaczymy :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

WD wychodzi zawsze w ostatnią sobotę miesiąca... musieli sie powalić na tej stronie... GW zawsze wypuszcza nowości w sobotę więc teraz nie będzie inaczej...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Tylko, ze na tej I jeszcze innej byl ten sam termin, no jak sprawdzalem poprzednie nr to wszystko wydane jest w srode. juz nie pamietam, czy w z es szlym tyg termin sie sprawdzil, ale mozna do empika z ciekawosci zerknac :wink:
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

a czy w tym WD nie powinnien byc battle report z Hajami a nie jakis 40tkowy?
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Proponuje ogarnąć jedną rzecz... na http://www.warseer.com nie ma żadnych fotek... a te pojawiają się tam troszkę wcześniej bo część ludzi dostaje WD pocztą z prenumeraty. Nie wiem co to za idiotyzm z tym 17 kwietnia ale to jest nie możliwe.
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Tydzień wcześniej WD dostają sklepy w jednej kopi.

Szmyt
Chuck Norris

Post autor: Szmyt »

a kiedy sklepy dostają nowe produkty albo chociaż listy nowych figurek do zamówień?

pamiętam, że w 2007r booka dostałem tydzień przed premierą bo wtedy GW wysyłało dość szybko niektóre nowości za friko do sklepów (wtedy do książki dostałem też rydwan z lwami) - zostaje nam czekać bo te plotki są bardzo mdłe :(

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Jak gadałem z ludzmi z katowickiego barda, to w sumie oni nic nie wiedzą do ostatniej chwili. Jak ktoś wspominał, że gdyby się sami nie intersowali, to dopiero tydz, lub dwa tyg. wcześniej by się dowiedzieli, że wychodzi nowa armia.
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

z tego co wiem dostają listy do zamówień tak że wcześniej już wiadomo z WD co będzie więc nie tędy droga

apropo fluffu tak jak ktoś mądrze napisał dla każdego ważne jest coś innego i to jest ok więc dyskusja fakt nieco jałowa mnie najbardziej po latach zaskoczyła historia świata i nowe rasy :) kiedyś to Slannowie stworzyli ludzi i świat a teraz jacyś przedwieczni pewnie niedługo okaże się że jeszcze ktoś inny bo by się przydała nowa rasa do ogarnięcia bo te się już ludziom znudziły :)

Awatar użytkownika
Equos
Chuck Norris

Post autor: Equos »

Bitches Please!

Ludzie...czytam Wasze wypociny i oczom nie wierze :/ Gimbusy to teraz w Airmaxach popylaja po klubach żeby na FB zdjęcia powstawiać. Oni sa za fajni żeby zajmować się takimi nudnymi rzeczami dla nerdów (wiem o czym mówie).
Te "gimbusy" to poprostu bogate nerdy które mają hajs i chęć pograć w WFB. A że za jakiś czas im przejdzie? Luzik! Niech tylko wystawią swoje graty na allegro i będe miał tańszą armię!

co do fluffu to ja mam swoje pojęcia fluffu, wystawiam zajebisty regiment 30 phoenixów z BSB, dwudziestke Swordmasterów dla ochrony maga i małe piątki White Lionów, bo nie czuje klimatu wielkiego oddziału drwali. Łuki jak łuki, broń typowo elficka więc jest, do tego orzeł, dwie balisty, może Dragon Princes żeby był akcent arogancji elfiej i mam zajebistą (subiektywnie) klimatyczną armię. To, że ktoś zmieni fluff nie musi koniecznie determinować Waszego umysłu, można ignorować nowe jednostki które nie pasują wam do klimatu i już problem z głowy. Inna sprawa że zazwyczaj te nowe jednostki będą mocno gięte, wtedy mamy trzy wyjścia:

* Proxy/zamienniki które można dobrać do naszej wizji własnej armii
* Honorowo można odrzucić nowe jednostki i dostawać w dupe. Z honorem.
* Można też przyjąć taki a nie inny stan rzeczy i grać tym, co nam zaserwowano.

Osobiście, mam w dupie to co zrobi z Fluffem GW. Będę grać moimi elfami. Fluff stworzę sobie własny i dostosowany do mojej wizji
Cheers to all

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

a mnie i tak ch*j ochodzi wasz fluff, wasze gimbusy i wszystko wasze jezeli nie ma w tym nic z nowosci o HE! czemu Kuwa nie ma jeszcze jakis porzadnych przeciekow ???!!
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Szmyt
Chuck Norris

Post autor: Szmyt »

Relosu pisze:a mnie i tak ch*j ochodzi wasz fluff, wasze gimbusy i wszystko wasze jezeli nie ma w tym nic z nowosci o HE! czemu Kuwa nie ma jeszcze jakis porzadnych przeciekow ???!!
heh, kolega z tych nerwow dwa smoki hajowe sobie kupil na odreagowanie- mnie juz tez zaczyna coś brać :/

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Relosu pisze:a mnie i tak ch*j ochodzi wasz fluff, wasze gimbusy i wszystko wasze jezeli nie ma w tym nic z nowosci o HE! czemu Kuwa nie ma jeszcze jakis porzadnych przeciekow ???!!
Zaparzyć ci zielonej herbatki?
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

@Relosu, uspokój się trochę.

A reszta niech przestanie spamować o fluffie, no chyba ze macie już informacje jaki będzie fluff w nowym booku.

pozdrawiam,
A.
Obrazek

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

sorry ale cos we mnie peklo jak zoabczylem tyle nowych stron w tym temacie a wszystko pierdzenie o jakims fluffie jaki on zly i niedobry bedzie/byl gimbazach i innych zamiast o plotkach...
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Tylko gdzie te nowości? :(
Naviedzony

ODPOWIEDZ