Ranking Ligi 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi 2013
Proszę o zmianę:
ID:3941
z Łukasz UGH UGH
na . Oki .
ID:3941
z Łukasz UGH UGH
na . Oki .
ID 3301
proszę o zmianę klubu na Snot i miejscowości na Pogórze
proszę o zmianę klubu na Snot i miejscowości na Pogórze
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Widocznie orgowie zrobili go na formularzu do lokali (zakładku u dołu pliku), a nie masterów. nie podpadło mi to na pierwszy rzut oka.
Sprawa jest do ogarnięcia, więc uprzejmie proszę, żeby się nie nakręcać.
EDIT: I gotowe. Jakby ktoś jeszcze wypatrzył jakąś pomyłkę, to piszcie bezpośrednio do orgów, najlepiej pmki. Chyba żeby nie stosowali się do Waszych próśb, to wtedy warto napisać publicznie, a niech mają. (historia zna takie przypadki )
Sprawa jest do ogarnięcia, więc uprzejmie proszę, żeby się nie nakręcać.
EDIT: I gotowe. Jakby ktoś jeszcze wypatrzył jakąś pomyłkę, to piszcie bezpośrednio do orgów, najlepiej pmki. Chyba żeby nie stosowali się do Waszych próśb, to wtedy warto napisać publicznie, a niech mają. (historia zna takie przypadki )
-
- Wałkarz
Proszę o usunięcie gracza z ID 4105.
POWÓD:
Przez przypadek dodałem 2 graczy
POWÓD:
Przez przypadek dodałem 2 graczy
Armie:
TK - 3500 pkt
TK - 3500 pkt
ale tak na serio, w regulaminie LL jest podane inne liczenie niż jest obecnie w lidze, przy okazji fajnie by były jakby jakiś mod LL wprowadził do regulaminu przegłosowane ostatnio zmiany dotyczące lig lokalnychDymitr pisze:po prostu LL nie przegłosowała zmiany systemu liczenia Ligi ^^
Zauważyłem że wpisałem turniej na czerwiec zamiast maja kiedy obrabiałem wyniki - już to Krzysiek załatwił, plik właśnie wysłałem także przy najbliższej aktualce będzie gotowe.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.