Nienajlepsza reklamaKarli pisze: Przypominam o zapisach na chętnych na majówkę z nami W tej chwili zapisał się narazie tylko Oczko. Potrzebuję więcej osób aby to doszło do skutku. Np. fajny domek do wynajęcia to: http://www.domeksejny.pl/domekletniskowy.html . Tam jest miejsca na 9-12 osób ale jak by było więcej chętnych to znajdę coś innego.
Zapraszamy
Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Ja mam zamiar wyjechać z Białegostoku we wtorek. Mam rezerwacje hotelu, wiec na picie na mieście czy innej mecie chętnie się piszę.Karli pisze:Przypominam o zapisach na chętnych na majówkę z nami W tej chwili zapisał się narazie tylko Oczko. Potrzebuję więcej osób aby to doszło do skutku. Np. fajny domek do wynajęcia to: http://www.domeksejny.pl/domekletniskowy.html . Tam jest miejsca na 9-12 osób ale jak by było więcej chętnych to znajdę coś innego.Przemcio pisze: A propos zapowiadają 23 stopnie w Białymstoku 27 kwietnia... zapowiada się mastę wręcz w letniej atmosferze
Zapraszamy
Pocisk pisze:Nienajlepsza reklamaKarli pisze: Przypominam o zapisach na chętnych na majówkę z nami W tej chwili zapisał się narazie tylko Oczko. Potrzebuję więcej osób aby to doszło do skutku. Np. fajny domek do wynajęcia to: http://www.domeksejny.pl/domekletniskowy.html . Tam jest miejsca na 9-12 osób ale jak by było więcej chętnych to znajdę coś innego.
Zapraszamy
Wiadomość z ostatniej chwili, każdy uczestnik turnieju otrzyma na wejściu także po pamiątkowej smyczy z Bitwy o Białystok 2013 z logo organizatora. Smyczki są grube z wszystkimi bajerami jak to kogoś interesuje
Przypominam o przedpłatach, 2 dni zostały jeśli ktoś chce otrzymać 2 obiady w cenie wejściówki, w razie jakiś problemów itp proszę się z nami kontaktować.
Osoby, które wiedzą, że się wykruszą proszę dajcie mi o tym znać pmką czy na email gdzie wysyła się emaile zgłoszeniowe. Nie zabierajcie miejsca osobom, które chcą zagrać skoro mają czas jeszcze załapać się na te 2 obiady w cenie wejściówki Jak tylko zwalania się miejsce od razu będę powiadamiał pmką.
PS. Dajcie już spokój dla Oczka wystarczy, że Panda mu groził na dmp że go skonsumuje jak go wkurzy
Przypominam o przedpłatach, 2 dni zostały jeśli ktoś chce otrzymać 2 obiady w cenie wejściówki, w razie jakiś problemów itp proszę się z nami kontaktować.
Osoby, które wiedzą, że się wykruszą proszę dajcie mi o tym znać pmką czy na email gdzie wysyła się emaile zgłoszeniowe. Nie zabierajcie miejsca osobom, które chcą zagrać skoro mają czas jeszcze załapać się na te 2 obiady w cenie wejściówki Jak tylko zwalania się miejsce od razu będę powiadamiał pmką.
PS. Dajcie już spokój dla Oczka wystarczy, że Panda mu groził na dmp że go skonsumuje jak go wkurzy
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Proste, że przeciwko ładnym studentkom medycyny nikt nic nie ma
A poza tym przypominam o przedpłatach i poinformowaniu nas jeśli ktoś zamierza się wykruszyć z turnieju
A poza tym przypominam o przedpłatach i poinformowaniu nas jeśli ktoś zamierza się wykruszyć z turnieju
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Piotr:
Co do Wiedźmina faktycznie pomyliło mi się ale co tam artystka czy medyczka byle ładna była
Co do wykruszania to jak potwierdzisz na 100% to wtedy zmienię listę
Tak swoją drogą to do jutra jest termin na wysyłanie filmików promocyjnych. Ogłoszenie wyników jutro około 21.00
Co do Wiedźmina faktycznie pomyliło mi się ale co tam artystka czy medyczka byle ładna była
Co do wykruszania to jak potwierdzisz na 100% to wtedy zmienię listę
Tak swoją drogą to do jutra jest termin na wysyłanie filmików promocyjnych. Ogłoszenie wyników jutro około 21.00
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jakie będą nagrody rzeczowe?
Czy będzie może coś do dochu? Czy może będą muchy?
Czy będzie może coś do dochu? Czy może będą muchy?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Lista z wpłatami uaktualniona
Polecam spiąć poślady bo chwilowo mamy tylko 29 przedpłat no chyba, że nie chcecie jeść obiadów
Kalafior: nagrody są w pierwszym poście
Dla leniwych:
Bardzo prawdopodobne jest powiększenie listy nagród.
Polecam spiąć poślady bo chwilowo mamy tylko 29 przedpłat no chyba, że nie chcecie jeść obiadów
Kalafior: nagrody są w pierwszym poście
Dla leniwych:
Więc muchy sąNAGRODY:
I. Hełm Frontu Wschodniego, skull cannnon, plagusy, wrona,, dyplom, zdjęcie pamiątkowe z organizatorami.
II. Hełm Frontu Wschodniego, Plague drones, plaguebearers, dyplom, zdjęcie pamiątkowe z organizatorami.
III. Hełm Frontu Wschodniego, AB Woch, zestaw army painter, dyplom, zdjęcie pamiątkowe z organizatorami.
IV. Dyplom, zdjęcie pamiątkowe z organizatorami, Vilitch the Curseling
V-X. Dyplom, zdjęcie pamiątkowe z organizatorami, po zestawie kości z gw.
Wśród uczestników, którzy własnoręcznie pomalowali i skonwertowali swoje armie nagrodzimy trójkę naszym zdaniem najlepszych:
I miejsce modelarz/malarz - 150zł bon do wykorzystania w sklepie topbitz.com
II miejsce modelarz/malarz - 60zł bon do wykorzystania w sklepie topbitz.com
III miejsce modelarz/malarz - 40zł bon do wykorzystania w sklepie topbitz.com
Wszyscy uczestnicy turnieju otrzymają po pudełku Diablo III wraz z płytami z grą oraz trzema trialami po 15 dni do tej gry oraz World of Warcraft, pudełko Starcraft II Heart of the Swarm wraz z płytami z grą i 15 trialem. Każdy uczestnik turnieju otrzyma też specjalną pamiątkową smycz z Bitwy o Białystok 2013
Ostatnie miejsce - skaven clanrats, zdjęcie z organizatorami.
Najmłodszy gracz turnieju - dwarf warriors
Nagroda dla gracza, którego pierwszym masterem będzie Bitwa o Białystok 2013. W wypadku kilku takich osób nagrodę otrzyma osoba, która zajęła najwyższe miejsce w klasyfikacji generalnej. Prosimy osoby, których to dotyczy o wspomnienie o tym fakcie przy wysyłaniu zgłoszeń - brettonian knights
Bardzo prawdopodobne jest powiększenie listy nagród.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dobra,
to nie kupuję jeszcze
to nie kupuję jeszcze
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Na to też liczębless pisze:Kalafior, spoko, najwyzej Ci odsprzedam.
Przedpłata zrobiona. A byłem na liście rezerwowej. Deal with it.
kudłaty jakie spieprzyc ? Bylo mowione ze gramy na obowiazujacy draft z pelnym numerkiem ktory wyjdzie do 15.04. Nie wyszedl, wyszedl bubel ktory sie jeszcze 3x zmieni.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.