Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE - 8 ed.
Spam o LSG usunięty! Obecnie nie mamy żadnych nowych plotek.
Temat tymczasowo zamykam. Nie umiecie się bawić w forum i pisać na temat to będzie trzeba odpocząć.
Jak ktoś będzie miał jakąś nowinkę to proszę o PM wtedy odblokuje temat.
Od razu ostrzegam zakładanie nowych spamerskich tematów może zakończyć się banem.
pozdrawiam,
A.
Temat tymczasowo zamykam. Nie umiecie się bawić w forum i pisać na temat to będzie trzeba odpocząć.
Jak ktoś będzie miał jakąś nowinkę to proszę o PM wtedy odblokuje temat.
Od razu ostrzegam zakładanie nowych spamerskich tematów może zakończyć się banem.
pozdrawiam,
A.

- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Maelström, the Spanish guy who bring rumours that has been proved true —such as phoenixes—, brought this morning —Spanish time— some new rumours. A lot of salt on them nevertheless, more than usually.
- Plastic huge Treeman —also can be used by WE—. It's been done since two years ago. It was thought only for WE but has been put into this wave for HE because of the lack of ideas.
- Plastic Maidenguard-Avelorn. They share with Shadow Warriors: heavy armor, shiled, spear-halberd as in LOTR, great weapon and magic bows. Bodies for male and female. Shadow Warriors wear helms and cloaks and they are scouts.
- Monstruous Infantry, ¿Elementales? from Changing Islands. Options for all four elements. Maelström says this is the first time he hears about that. He's also received an email talking about MC with eagles.
- Griffon/monster, Eltharion.
- Blister Finecast: Alarielle, Teclis, Alith Anar, Belennaer.
- Blister Plastic: Warrior wizard from Hoeth, heroe on foot with lion cloak.
- New Batallion Box: more expensive: 10 shadow warriors/maiden, 20 spears, bolthrowe or however it's said in English and 8 silver helms.
- No new model for Imrik and no drakes MC. Dragons can be placed as rare 1-3.
Coś takiego wyczaiłem na ulthuan net.
- Plastic huge Treeman —also can be used by WE—. It's been done since two years ago. It was thought only for WE but has been put into this wave for HE because of the lack of ideas.
- Plastic Maidenguard-Avelorn. They share with Shadow Warriors: heavy armor, shiled, spear-halberd as in LOTR, great weapon and magic bows. Bodies for male and female. Shadow Warriors wear helms and cloaks and they are scouts.
- Monstruous Infantry, ¿Elementales? from Changing Islands. Options for all four elements. Maelström says this is the first time he hears about that. He's also received an email talking about MC with eagles.
- Griffon/monster, Eltharion.
- Blister Finecast: Alarielle, Teclis, Alith Anar, Belennaer.
- Blister Plastic: Warrior wizard from Hoeth, heroe on foot with lion cloak.
- New Batallion Box: more expensive: 10 shadow warriors/maiden, 20 spears, bolthrowe or however it's said in English and 8 silver helms.
- No new model for Imrik and no drakes MC. Dragons can be placed as rare 1-3.
Coś takiego wyczaiłem na ulthuan net.
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
Elementale? Treeman? Dragons in rare 1-3?
wtf?? wydaje mi się, ze to kolejna ściema...oby
wtf?? wydaje mi się, ze to kolejna ściema...oby
Ja bym się akurat bardzo cieszył jakby potwierdziły się te plotki.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Kawaleria na orłach, a nie na demidragonach? Kolejny w grze walczący mag? Nieee.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Coś musi być w tym walczącym magu, bo przewija się w każdej plotce...
Naviedzony
Naviedzony
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Heh, a jak gadałem (zimą jeszcze) z dziewczyną, jaką to Monstrous Infantry mogą mieć jedynie HE, to jej wspomniałem, że chyba tylko Żywiołaki jak z Herosów III, które przyzywali by magią. Może ja przestanę się zastanawiać, bo wszystkie, najbardziej zwariowane pomysły jakie mam potem lądują w plotkach 

- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Nie mówię, że faktycznie to wydadzą, ale podejrzane się te plotki wydają bardzo. Wspominam o Phoenix Guardach na Feniksach miesiące wcześniej, a w plotkach pojawiają się zdjęcia. Chciałbym mieć Smoczą Armię i wnioskuję o Demidragony w porównaniu do Imperium, to plotki zawierają MC na Smokach. A teraz jak wspomniałem z miesiąc temu o Żywiołakach jako MI, to znowu o nich mowa 

Słabe te plotki, podobnie jak fotomontaż 
Czasu coraz mniej, a tu jak nie było nic konkretnego tak nie ma

Czasu coraz mniej, a tu jak nie było nic konkretnego tak nie ma

Wisła Kraków.
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Spoko, Sevi skrzykniemy ekipę, polecimy do Anglii (czy gdzie tam mają swoją siedzibę) i wykradniemy WD
A tak na serio to już tylko 11 dni i mogło by się coś pojawić

A tak na serio to już tylko 11 dni i mogło by się coś pojawić

Naviedzony
Naviedzony
Potwierdzam to co pisał wcześniej Andrzej - w Krakowie będziemy mieli wgląd w booka 1 maja 

Wisła Kraków.
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
To sklepy mogą już jakieś zamówienia składać?!!!
Naviedzony
Naviedzony
Nie, jeszcze nie mają arkusza - ten pojawia się na równi z WD.
Poprostu wiedzą że będą mieć booka wcześniej - do poprzednich armii było tak samo - mogłeś sobie przyjść i poprzeglądać przed premierą
Poprostu wiedzą że będą mieć booka wcześniej - do poprzednich armii było tak samo - mogłeś sobie przyjść i poprzeglądać przed premierą

Wisła Kraków.
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Jak będę miał czas to z chęcią wpadnę pooglądać, cóż chwilowo pozostaje tylko czekać.
Pozdrawiam
MMH
Pozdrawiam
MMH
Naviedzony
Naviedzony
Chyba będę musiał się włamać do vanaheimu 

Pewnie w jukeju i w juesej bedzie wczesniej
A propo plot z wschodniej granicy(znajomy wybrał te co nie były już wymienione):
-postacie maja specjalizacje od jednostek, lwie płaszcze, możliwość wpakowania na lwi rydwan, wykupienie zwiadu i bajerów wojowników cienia, itd., lecz tylko imienne pakują jedną jednostkę danego typu do speca(oj szkoda nie będzie lwów w corach na turniejach)
-jeden rodzaj feniksów a nie dwa, wierzchowce tylko pod postacie(nie jako osobne jednostki)
-kawaleria na drakach, praktycznie to samo co demigryfy, lecz mają zionięcie, za każdą bestię w oddziale +1 do S zionięcia(nie wiadomo jakie minimi i czy jest maksimum, dla mnie podpucha acz brzmi całkiem fajnie)
-główna zasada Hight Magic- za każdy udany czar dodatkowa kość rozproszenia w fazie magii przeciwnika
-ma być jednostka z hejtem na zielonoskórych, nowy rodzaj piechoty powstały po wojnie z Gromem, dwie broni do walki wręcz, jeden atak z bazy, ale dostają kolejny jak przeciwnik ma więcej szeregów
-nowa postać, dowódca nowej wielkiej wojennej ofensywy przeciwko druchii, jednostka w której jest budzi terror w mrocznych elfach, wrogi generał dostaje zasadę głupota
-postacie maja specjalizacje od jednostek, lwie płaszcze, możliwość wpakowania na lwi rydwan, wykupienie zwiadu i bajerów wojowników cienia, itd., lecz tylko imienne pakują jedną jednostkę danego typu do speca(oj szkoda nie będzie lwów w corach na turniejach)
-jeden rodzaj feniksów a nie dwa, wierzchowce tylko pod postacie(nie jako osobne jednostki)
-kawaleria na drakach, praktycznie to samo co demigryfy, lecz mają zionięcie, za każdą bestię w oddziale +1 do S zionięcia(nie wiadomo jakie minimi i czy jest maksimum, dla mnie podpucha acz brzmi całkiem fajnie)
-główna zasada Hight Magic- za każdy udany czar dodatkowa kość rozproszenia w fazie magii przeciwnika
-ma być jednostka z hejtem na zielonoskórych, nowy rodzaj piechoty powstały po wojnie z Gromem, dwie broni do walki wręcz, jeden atak z bazy, ale dostają kolejny jak przeciwnik ma więcej szeregów
-nowa postać, dowódca nowej wielkiej wojennej ofensywy przeciwko druchii, jednostka w której jest budzi terror w mrocznych elfach, wrogi generał dostaje zasadę głupota
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii