Kolejna Krakowska Liga
Re: Kolejna Krakowska Liga
Mam jeszcze wyniki na PW, spokojnie, jak ktoś chce to wrzuca, jak nie chce to wysyła na PW, jak się runda skończy to się wszystko ogłosi
Wisła Kraków.
ja z Fluffym na początku tygodnia zagramy. Pewnie w Artefkacie, damy więcej info coby ktoś mógł wpaśc i napić się piwka
Takie małe info, we wtorki są tam planszówki, jak się znajdzie pana, który to organizuje za 1 zł dostajemy pieczątkę na rękę co obliguje zniżką 1 zł na każdego browara więc już totalna promocja, piwko=6 zł
Takie małe info, we wtorki są tam planszówki, jak się znajdzie pana, który to organizuje za 1 zł dostajemy pieczątkę na rękę co obliguje zniżką 1 zł na każdego browara więc już totalna promocja, piwko=6 zł
- Paraszczak
- Falubaz
Ja z Luciusem w poniedzialek w Vana gramy.
Jak pary
Danrakh - Butan
Kosa - Fluffy
Maciek - Dibo
?
Czekam na wyniki.
Danrakh - Butan
Kosa - Fluffy
Maciek - Dibo
?
Czekam na wyniki.
Wisła Kraków.
Myślę, ze moze być pojutrze
Do czwartku do wieczora postarajcie się zagrać.
Wisła Kraków.
Maciek Ci wszystko pokaże i myslę że będzie ok
Jeżeli ja dałem radę to Ty tym bardziej, da się grać, ale dla mnie to zupełnie nie to samo
Jeżeli ja dałem radę to Ty tym bardziej, da się grać, ale dla mnie to zupełnie nie to samo
Wisła Kraków.
ja od razu mówię że na UB nie gram. Jest wiele dużo lepszych gier strategicznych od WFB na UB w którego gram tylko dlatego że jestem uzależniony od figurek. Nie traktuje tego jak sportu tylko jak hobby. Dla mnie granie na UB jest bez sensu i szkoda mi na to czasu. Ubolewam że ten portal powstał. Łamałem się czy nie zacząć grać na UB ale ostatecznie mówię NIE. W związku z tym w tej lidze możecie zagrać ze mną tylko face to face ...
Parringi dziś o 20, i tak już zostały terminy naciągnięte. 3 tyg na bitwę to już przesada, myślałem że 2 tyg to dużo czasu...
Przypominam:
Przypominam:
ps Granie na UB jest słabe.Sevi pisze:W przeciwnym wypadku stół który nie wysłał wyników lub wysłał wyniki po wyżej wyznaczonym terminie otrzymuje 5:5 .
Wisła Kraków.