przyjedz i sam sobie wyrob zdanie. pozdr.kudłaty pisze:Naprawdę chcecie grać na stary draft i tłumaczycie to tym, że Włocławek też tak zrobił? To była jedyna zła decyzja na tym masterze, ale jak rozumiem nie jesteście w stanie ogarnąć frekwencji więc musicie coś spieprzyć?
Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Akurat jak mam 2 helupy na pólce, ech... trudno... trzeba wziąć tego marnego kadaia...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
To ja jeszcze spytam, na które uściślenia sędziowskie gramy?
Na te aktualne rozumiem?
Na te aktualne rozumiem?
Kalafior nie widzę powodu dla, którego mielibyśmy grać na nieaktualne
Kudłaty: wybacz ale termin do kiedy musi wyjść draft abyśmy na niego grali wisi od dawna. Domyślam się, że piszesz z punktu widzenia kadry ale mogłeś zwrócić uwagę na tą kwestię w znacznie wcześniej i w zdecydowanie innej formie niż:
Pominę już fakt, że oficjalnego draftu nie ma, a jedyne co wisi to przecieki.
Mam nadzieję, że zjadłeś już snickersa i zmienisz ton na taki abyśmy mogli spokojnie jak ludzie rozmawiać
Pozdrawiam
Kudłaty: wybacz ale termin do kiedy musi wyjść draft abyśmy na niego grali wisi od dawna. Domyślam się, że piszesz z punktu widzenia kadry ale mogłeś zwrócić uwagę na tą kwestię w znacznie wcześniej i w zdecydowanie innej formie niż:
O organizację nie musisz się martwić to nie twój problem, przypominam tylko że na turnieju będzie grało około 120 graczy i większość z nich nie stara się o granie na ETC. A jako organizatorzy musimy pamiętać o wszystkich tak by mieli odpowiedni zapas czasu by spokojnie przygotować rozpiski i figurki do turnieju.kudłaty pisze:ale jak rozumiem nie jesteście w stanie ogarnąć frekwencji więc musicie coś spieprzyć?
Pominę już fakt, że oficjalnego draftu nie ma, a jedyne co wisi to przecieki.
Mam nadzieję, że zjadłeś już snickersa i zmienisz ton na taki abyśmy mogli spokojnie jak ludzie rozmawiać
Pozdrawiam
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Spory bubel.Akadera pisze:Kalafior nie widzę powodu dla, którego mielibyśmy grać na nieaktualne
Spoko, w dochu już się nie opłaca nie brać bsb w takim razie
pozdro
- CrazyChris
- Wałkarz
Jestem za draftem - ktory mi daje +250p > Akadera +2 (poco dawac boc shadow + 5 dicow ???)
m
ja wypadam, jednak nie dam rady
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- CrazyChris
- Wałkarz
no niem wiem jeszcze na ile, bede wiedziec w piatek.
ale tak mysle ze przyjade w piatek i wyjade w wtorek.
co ty na to - moze byc 4 noce w wodopoice?
m
zareklamuję
przedplata poszla, jak mozna z menu cos wybrac na te 2 obiady to pieczony filet z lososia w sobote a w niedziele karkowke z zurawina poprosze
przedplata poszla, jak mozna z menu cos wybrac na te 2 obiady to pieczony filet z lososia w sobote a w niedziele karkowke z zurawina poprosze
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Garść ogłoszeń parafialnych:
- Shino jednak gra a sędzią głównym zostaje Kalesoner
- Ocenę malarską przeprowadzą w trakcie pierwszej bitwy Zulus z Thainem, także wszelkie pytania co do modeli do nich proszę wysyłać.
- Shino jednak gra a sędzią głównym zostaje Kalesoner
- Ocenę malarską przeprowadzą w trakcie pierwszej bitwy Zulus z Thainem, także wszelkie pytania co do modeli do nich proszę wysyłać.
Oj tam oj tam Ty i na 3 kościach pociśnieszCrazyChris pisze:Jestem za draftem - ktory mi daje +250p > Akadera +2 (poco dawac boc shadow + 5 dicow ???)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
misha pisze:zareklamuję
ekhm.. ja też zapłaciłem - Czy można prosić golonke z kiełbasą ?
Nowe uściślenia wyjdą w najbliższy poniedziałek.Cauliflower pisze:Spory bubel.Akadera pisze:Kalafior nie widzę powodu dla, którego mielibyśmy grać na nieaktualne
pozdro
Nie pękaj Kalafiorku.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja nigdy nie pękam.Furion pisze:Nowe uściślenia wyjdą w najbliższy poniedziałek.Cauliflower pisze:Spory bubel.Akadera pisze:Kalafior nie widzę powodu dla, którego mielibyśmy grać na nieaktualne
pozdro
Nie pękaj Kalafiorku.
Zrobię heraldowi sztandar na magnesy i tyle
Moze byc, urlop juz zarezerwowanyCrazyChris pisze:no niem wiem jeszcze na ile, bede wiedziec w piatek.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
To jak z tym konkursem na wejściówkę bo nie wiem ile kasy przelać