DE Paraszczaka
- Paraszczak
- Falubaz
DE Paraszczaka
Po 3 miesiącach gry i 2 zmianach Draftu doszedłem do optimum, które baaardzo ciężko będzie zmienić. Finalna rozpiska na Draft 2.0 ETC. Absolutnie jedyną kwestią jest wybór Lore na małym magu. Jak Meta dalej pójdzie w AS1+ to pomyśle o metalu.
1 Supreme Sorceress @ 345.0 Pts
General; Magic Level 4; Lore of Death
4 Null Talismans
Focus Familiar
1 Master on Dark Pegasus @ 212.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Battle Standard
Pendant of Khaeleth
Dragonhelm
1 Master on Dark Pegasus @ 190.0 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield
Cloak of Hag Graef
Ring of Hotek
1 Sorceress @ 185.0 Pts
Magic Level 2; Lore of Shadow
Dispel Scroll [25.0]
The Guiding Eye [25.0]
19 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 200.0 Pts
Musician, Champion
5 Dark Riders @ 85.0 Pts
5 Dark Riders @ 85.0 Pts
30 Dark Elf Warriors @ 230.0 Pts
Shield; Standard; Musician; Champion
Gleaming Pendant
10 Cold One Knights @ 327.0 Pts
Standard; Champion
Banner of Murder [25.0]
8 Shades @ 128.0 Pts
8 Shades @ 128.0 Pts
5 Harpies @ 55.0 Pts
5 Harpies @ 55.0 Pts
1 War Hydra @ 175.0 Pts
Models in Army: 102
Total Army Cost: 2400.0
1 Supreme Sorceress @ 345.0 Pts
General; Magic Level 4; Lore of Death
4 Null Talismans
Focus Familiar
1 Master on Dark Pegasus @ 212.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Battle Standard
Pendant of Khaeleth
Dragonhelm
1 Master on Dark Pegasus @ 190.0 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield
Cloak of Hag Graef
Ring of Hotek
1 Sorceress @ 185.0 Pts
Magic Level 2; Lore of Shadow
Dispel Scroll [25.0]
The Guiding Eye [25.0]
19 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 200.0 Pts
Musician, Champion
5 Dark Riders @ 85.0 Pts
5 Dark Riders @ 85.0 Pts
30 Dark Elf Warriors @ 230.0 Pts
Shield; Standard; Musician; Champion
Gleaming Pendant
10 Cold One Knights @ 327.0 Pts
Standard; Champion
Banner of Murder [25.0]
8 Shades @ 128.0 Pts
8 Shades @ 128.0 Pts
5 Harpies @ 55.0 Pts
5 Harpies @ 55.0 Pts
1 War Hydra @ 175.0 Pts
Models in Army: 102
Total Army Cost: 2400.0
MR. Kawa słabo działa w tej edycji.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Gram kawą a ty He i wbiłem ci 11:9WojtuśŚ pisze:MR. Kawa słabo działa w tej edycji.
Kawa działa
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Na skaczacym zmiasmowanym czolgu dojezdzajacym do wl w las na 14" i ich zostawiajac w 5 po cc i przerazonych śmiercią orla drwalach (cóż za niesubordynacja) i co tam jeszcze było? No nieważne, to nie kawaleria mnie rozwaliła - to ten czołg . Kawaleria nie działa w t ej edycji tak fajnie.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Gralem przeciwko tej rozpisce Paraszczaka chyba byla dokladnie taka sama z tego co pamietam.
Dziala zajebiscie, w tej rozpie jest pare fajnych mykow znanych chyba tylko naszemu Paraszczakowi a on dokladnie wie jak tym zagrac zeby ta kawa przejechala co chciala.
Dziala zajebiscie, w tej rozpie jest pare fajnych mykow znanych chyba tylko naszemu Paraszczakowi a on dokladnie wie jak tym zagrac zeby ta kawa przejechala co chciala.
Warhammer to nie jest sport
- Paraszczak
- Falubaz
Perła mnie drażni, bo nie mogę se dać taktycznego Flee. Mam półśrodek w postaci Gleaming Pendanta na Warriorach. A Oko w kuszach kilka razy już pokarało przeciwnika dramatycznie.Jankiel pisze:Rozpa jest spoko. Tylko perłę weź zamiast tego durnego guiding eye, którego nie masz gdzie wykorzystać
Jak mi Warrki uciekną ze 3-4 razy na 9 z re-rollem to się zastanowię. Póki co zostaje Oko-Czoko.
Zastanowisz się jak dostaniesz jeszcze D&DParaszczak pisze:Perła mnie drażni, bo nie mogę se dać taktycznego Flee. Mam półśrodek w postaci Gleaming Pendanta na Warriorach. A Oko w kuszach kilka razy już pokarało przeciwnika dramatycznie.Jankiel pisze:Rozpa jest spoko. Tylko perłę weź zamiast tego durnego guiding eye, którego nie masz gdzie wykorzystać
Jak mi Warrki uciekną ze 3-4 razy na 9 z re-rollem to się zastanowię. Póki co zostaje Oko-Czoko.
- Paraszczak
- Falubaz
Mam MR4, przewagę zasięgu Snajperek i relatywnie wysokie Ld. Z magii Death rozpraszam tylko D&D a kilka snajperek mogę na klatę przyjąć. Prędzej znajdę punkty na MR5, żeby już TYLKO D&D dispellować, niż wstawię Perłę. No ale czas pokaże.
perla to item must have. Hero w DE zasluguja na najwieksza opieke ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"