Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Kosy <orły WE>
Jest taki kwiatek, który produkuje takie cuski mega zblizone do lisci klonu, czy innego debu. Gdzieś lista takie widziałem na figurkach i ostatnio chyba pod szkołą. Mogłem się zainteresowac. W każdym razie są świetne i duzo lepsze od tych papierek. 

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Ararielka i jakś gościu dla Seviego.

w dzień też ich robić nie umiem
Wieczorem wrzuce więcej i do tego oddział 10 DR, starych DR
w dzień też ich robić nie umiem

Wieczorem wrzuce więcej i do tego oddział 10 DR, starych DR

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo ładne malowanie
. Jedynie nad hełmem można by jeszcze popracować nieco i łuk - zamiast bieli kościany kolor bym zastosował...

łuk jest totalnie prześwietlony... ogólnie jest to screaming skull z lekkimi paseczkami białymi (ich tu nie widać) 

To wrzucam więcej:
Najpierw HE:

a teraz znowu archiwale dla Paraszczaka czyli 10 Dark Raidersów (nic i tak nie widać
)

Najpierw HE:
a teraz znowu archiwale dla Paraszczaka czyli 10 Dark Raidersów (nic i tak nie widać

bo mają nosy jak dzioby 

- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Bardzo fajnie pomalowani herosi i DR.
Widzę, że miłość GW do czaszek ma solidną tradycję
Edit: Alarielle, Kosa popraw bo ta pisownia to zbrodnia
Widzę, że miłość GW do czaszek ma solidną tradycję

Ostatnio zmieniony 23 kwie 2013, o 18:04 przez Bestialski_Brokuł, łącznie zmieniany 1 raz.
to chyba stara miłość do ArielkiBestialski_Brokuł pisze:

poprawia się

Modele odebrane, prezentują się świetnie
Super, aż nie mogę się doczekać kolejnych rzeczy

Super, aż nie mogę się doczekać kolejnych rzeczy

Wisła Kraków.
Podpowiem, zę Sevi ma bardzo dużo ładnych, metalowych herosów do HE, narazie w stanie czarnym 
A jak wytrzymam tą noc to jutro Archaon tu zawita z jakimś kolegą, może się uda

A jak wytrzymam tą noc to jutro Archaon tu zawita z jakimś kolegą, może się uda

Nie chcę myśleć ile rzeczy dojdzie po premierze nowego booka 

Wisła Kraków.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Modele pomalowane fajnie, ale będziesz robił coś jeszcze z podstawkami? Bo nie tylko są ubogie, a po prostu brzydkie i szpecą modele niestety. 

Nie.
Takie już mają być i tu i tu. Minimalistyczne. Muszą pasować do reszty armii, które powyżsi posiadacze już mają.
Edit:
Bo ja u siebie mam np. takie:

Takie już mają być i tu i tu. Minimalistyczne. Muszą pasować do reszty armii, które powyżsi posiadacze już mają.
Edit:
Bo ja u siebie mam np. takie:
Co kto lubi 
Kosa ma świetnie zrobione swoje HE

Kosa ma świetnie zrobione swoje HE

Wisła Kraków.
Mi się tam średnio podobają, bo wymagają wiele poprawek, bo było o, tak na szybko na tt ale może kiedyś je zrobię takie jakie mi się marzą ale muszę poćwiczyć, dużo poćwiczyć coby spełniały moje oczekiwania, może na 9edycję z drejkami będę już w stanie zrealizować swą wizję HESevi pisze: Kosa ma świetnie zrobione swoje HE

Z daleka, tzn w tej wielkości zdjęcia, prezentują się bardzo fajnie. Szczególnie sztandar piechoty przypadł mi do gustu. Przydałyby się też nieco większe zbliżenia