Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Re: Nowe HE - 8 ed.

Post autor: Galharen »

Jeśli nie będzie drejków i fenikso-statki nie będą gniotły systemu to się uciesze, bo zaoszczędze na zakupach troche.
Shadowki kupię zdecydowanie, zobaczymy jakie będą konfiguracje boksów jeszcze

Awatar użytkownika
Vampir
Mudżahedin

Post autor: Vampir »

Latający rydwan spoko, reszta średnia. Dupy nie urywa, ale jak dojdą inne opcje sklejenia, lepsze fotki itp. to może obleci nawet. No ale klejnoty w kształcie serduszek...poważnie? :roll:

Awatar użytkownika
krzychoss
Falubaz

Post autor: krzychoss »

seryjnie na tym grupowym zdjeciu widac troche dokladniej, nie jestem pewnien ale to hcyba DP pomalowani na czerwono, ale mam nadzieje sie mylic i ze to jakies demidrejki!
nie liczyłbym na demidrejki, dosyć często te lance wypadają jak na MC, musiały by być baardzo małe modele tak myślę..

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Żadna z tych figur do mnie nie przemawia. Nic nie kupię ze względów kolekcjonerskich, a jak trzeba to poszukam zamienników.

Porażka.

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Post autor: Mistrz Miecza Hoetha »

Walić demidrejki! Dostaliśmy mega wyrąbiste modele zwłaszcza ten gość ze sztandarem! Podoba mi się wszystko z wyjątkiem bitewnego maga który wygląda jakoś tak nierealistycznie i rydwanu który jest fajny, ale sama koncepcja mi nie odpowiada. Reszta jest genialna!
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

SW, maidenka i orzeł od 'rydwanu' się bronią. Reszta, delikatnie mówiąc, słabo.

Awatar użytkownika
Podwys
Oszukista

Post autor: Podwys »

Modele porażka , współczuje wam HE ;/

Awatar użytkownika
czreq
Mudżahedin

Post autor: czreq »

Modele rzeźbione konsekwentnie w tym samym stylu co poprzednie, nie każdemu muszą podchodzić.

Niemniej nie sądziłem, że to powiem, ale ten latający rydwan wygląda całkiem nieźle. Fajnie, że LSG dostają jakąś dodatkową jednostkę, zawsze lubiłem ich klimat.
krzychoss pisze:
seryjnie na tym grupowym zdjeciu widac troche dokladniej, nie jestem pewnien ale to hcyba DP pomalowani na czerwono, ale mam nadzieje sie mylic i ze to jakies demidrejki!
nie liczyłbym na demidrejki, dosyć często te lance wypadają jak na MC, musiały by być baardzo małe modele tak myślę..
Dość gęsto ustawieni ci dragoni, też obstawiam, że to konnica. Z resztą dostali jakiś czas temu nowe modele, więc nie wiem czy GW będzie chciało robić konkurencyjną jednostkę. Raczej dostaną jakieś zmiany w zasadach.
Vampir pisze:No ale klejnoty w kształcie serduszek...poważnie? :roll:
Przecież to jest standard High Elficki ;) Dobrze, że teraz te serduszka lądują na damskich modelach (chociaż po tej rzeźbie nie jestem w 100% :P )

Feniksy. No cóż. Nikt mi nie każe nimi grać.

Btw, zauważyliście, że champion Shadow Warriorów ma dwie bronie ? ;)
Moja galeria -> klik ;)

Awatar użytkownika
Entombet
Chuck Norris

Post autor: Entombet »

Przy modelu Everqueen, jesli to ona mozna by powiedziec habemus papam :mrgreen:

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Figurki figurkami, teraz dajcie zasady, żeby można było się zdecydować o których wynalazkach mozna zapomnieć;p

Awatar użytkownika
krzychoss
Falubaz

Post autor: krzychoss »

Galharen pisze:Figurki figurkami, teraz dajcie zasady, żeby można było się zdecydować o których wynalazkach mozna zapomnieć;p
Cena boxa w GW wystarczy;p i będzie wiadomo co jest grywalne już nawet bez statystyk;]

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

W GW jest silne lobby Shadow Warriorów, trzecią edycję z rzędu nowe modele.
Cóż zanosi się że z mojej 15 zrobi się 20 ;)
Wisła Kraków.

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

moze teraz uda im sie zrobic sensowne zasady =P
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Oby, fajnie jakby byli grywali, a już grywalni w corach to wogóle :)

Wszyscy bohaterowie poza tym z rydwanu będą w finecast?
Wisła Kraków.

Caledor19
Oszukista

Post autor: Caledor19 »

Mi sie te modele podobaja, HE maja teraz wyglad poprostu basniowy a zajebiste statystyki na pewno bedzie mial latajacy rydwan i ci lucznicy

Tam w rogu to na 100% DP bo widac dokladnie lance i jego "kask"^^
Warhammer to nie jest sport

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Modele generalnie na plus, ja poprostu ciesze się z każdej nowości w naszej armii. Teraz jak koledzy mówią, oby teraz te jednostki grywalne były, szkoda żeby podzieliły los forsekenów i innych nowych modeli, które są, a jakby ich nie było:P
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Tylko Ci strzelcy z niebieskimi łukami i SW, reszta kiepski sredniak.
jak nie dostaniemy jezdzców na drejkach to GW konsekwentnie ma w dupie HElfy.

pozdro
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
loboba
Wałkarz

Post autor: loboba »

Fajne mi sie podobaja oprócz feniksów :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Equos
Chuck Norris

Post autor: Equos »

Fenix sam w sobie jest już mój!MAm nadzieje że lodowego będzie można wystawiać solo... Shadow Warriors, Maiden Guard.... co za piękności! Rydwany też mi się podobają, i ta postać maiden guard... Damn! Jaram się jak pochodnia

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów
Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"

Post autor: Azurix »

1. Feniksy - Nadal zdjęcia dają do zrozumienia, że to płaszczki, latawce, lub latające dywany, ale ponieważ koncepcja "Zapdos, Moltres, Articuno" mnie bawi, to coś się pomyśli z modelami.
2. Latający Rydwan - Jeśli o mnie chodzi, to będę się starał dorobić mu Koła, zaprzęgnąć Gryfa, a Orły wykorzystać jako indywidualne modele.
3. Shadow Warriorzy - Jak na razie dupy nie urywają te modele, ale zawsze ładniejsze od metalowych, a zawsze chciałem ich mieć, więc możliwe, że nawet kupię.
4. Maiden Guards - Ogólnie fajne modele nawet i lepsze od starych metali.

Generalnie, jeśli to wszystko i nie będzie żadnych Monstrous Cavalry, to będę strasznie zawiedziony. Trochę mi się już ta piechota przejadła i chciałem jakieś bardziej imponujące modele w HE :roll:
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ