Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Re: Nowe HE - 8 ed.

Post autor: Sevi »

Obrazek
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Nie ma drejków więc smuteczek :(

Phoenixy nieco ładniejsze się wydaja na tych fotkach niż na pierwszych ale i tak paskudztwa.
Reszta figsów w porządku. Trzeba będzie poszukać VI edycyjnych SW bo to piekne figurki. O ile będą grywalni.

Teraz czekamy na zasady jakieś. Nie ma drejków ale nie załamuje się, może smok będzie mocny w asyście phoenixów, które zajmą się artylerią będzie oki... do tego w końcu silvery w corze plus latajace rydwany, dużo latajek. Sądzę, że mobilną armię da się zrobić, bo już mam szczerze dośc statyczności WL chociaż ich lubię bo nawet fajnie się klepią ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Jeszcze zasady i będzie można się wypowiadać. Modele są spoko, wszystkie.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

ja mam nadzieję że zarówno SM jak i PG będą grywalni na równi z WL a jedynie fanaberia graczy wybierze czy bardziej opłaca się tych czy tych :)

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Marks pisze:Jeszcze zasady i będzie można się wypowiadać.
Właśnie, poczekajmy z tymi silverami, rydwanami, ellyrianami i SW ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Equos
Chuck Norris

Post autor: Equos »

Marks pisze:Jeszcze zasady i będzie można się wypowiadać. Modele są spoko, wszystkie.
nie wiem jak Ty, ja jeszcze czekam na ceny, boje się ocene shadow warriorów i nowych łuczniczek,,,,

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Racja! Też się boję, ale pewnie trochę mniej, bo jak GW da zaporowe ceny a trzeba będzie kupić wiele boxów, to po zostanę przy samych wampirach.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Popatrzcie na nogi - łuczniczki i SW wyglądają że robi się je z jednego tułowia, nie?
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Equos
Chuck Norris

Sevi pisze:Popatrzcie na nogi - łuczniczki i SW wyglądają że robi się je z jednego tułowia, nie?
obawiam się że masz racje

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

To właśnie chciałem napisać, to jest jeden box chyba. To samo płaszcze.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Not good.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów
Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"

Post autor: Azurix »

Albo_Albo pisze:ja mam nadzieję że zarówno SM jak i PG będą grywalni na równi z WL a jedynie fanaberia graczy wybierze czy bardziej opłaca się tych czy tych :)
Ja mam nadzieję, że PG i SM dorównają WL, a nie WL zostaną sprowadzeni do poziomu SM i PG, bo armia osłabnie nam jeszcze bardziej :?
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Equos
Chuck Norris

Azurix pisze:
Albo_Albo pisze:ja mam nadzieję że zarówno SM jak i PG będą grywalni na równi z WL a jedynie fanaberia graczy wybierze czy bardziej opłaca się tych czy tych :)
Ja mam nadzieję, że PG i SM dorównają WL, a nie WL zostaną sprowadzeni do poziomu SM i PG, bo armia osłabnie nam jeszcze bardziej :?
bez przesady, nie jest nam tak źle! A ja właśnie nie chce żebyśmy byli przegięci bo zaraz zaroi się od nowych "odwiecznych" fanów HE....

Awatar użytkownika
krzychoss
Falubaz

Post autor: krzychoss »

Ten fenix na górze podkreśla tylko że seria fotek nie zawierała wszystkich modeli. Bo z tego co widzę to jest to osobny box i nie ma opcji na lodowego sklejania a jest jeździeć..? I dlatego ja ciągle patrzę przychylnie z lekką nutką nadzieji iż draki też będą jako MC;p (wiem naiwny jestem)

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Toż mówili, że to 1 box będzie. Mnie się figurki bardzo podobają oprócz tej magiczki - zakładając, że to Alarielle to stary metalowy wzór przemawia do mnie bardziej. Szkoda, że jednak nas zrobili w wała i nie mamy żadnego MC bo liczyłem na coś fajnego. No chyba, że to nie wszystkie zdjęcia ale jest to bardzo wątpliwe.

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów

Equos pisze:
Azurix pisze:
bez przesady, nie jest nam tak źle! A ja właśnie nie chce żebyśmy byli przegięci bo zaraz zaroi się od nowych "odwiecznych" fanów HE....
Ja bym właśnie chciał, aby ta armia stała się bardzo mocna. Nie obchodzi mnie, że potną nas na Euro, ale już się za długo w Łodzi nasłuchałem, jaka to ta armia jest Przegięta najbardziej ze wszystkich i chciałbym, aby w obliczu nowej, mocnej odsłony przekonali się, że jednak była dość średnia, jeśli nie powiedzieć, że słaba :roll:
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Equos
Chuck Norris

nie ma spiny, są drugie fale. Ja tam się cieszę z tego co mamy

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

W WD są jakieś strzępki zasad? Z battle reportu da się coś wyczytać pewnie, nie?

Awatar użytkownika
Macias
Kretozord

Post autor: Macias »

Bestialski_Brokuł pisze:Szkoda, że jednak nas zrobili w wała i nie mamy żadnego MC bo liczyłem na coś fajnego. No chyba, że to nie wszystkie zdjęcia ale jest to bardzo wątpliwe.
A jeździec na feniksie czym niby jest jeśli nie MC?
Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( :shock: ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki :)
Imperialna moc!

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów

Może będzie Ridden Monster? :P

Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ