![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Już widzę jak pokurcze w nowym booku dostają działa przeciwlotnicze ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
![Obrazek](https://lh5.googleusercontent.com/-xBJymrEkMYA/UXL2R638G9I/AAAAAAAAIDw/y2WtuZVT20w/s687/IMG_4577_1.jpg)
Dla wszystkich malkontentów, którzy nie wierzą w bojowe możliwości latającego rydwanu
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Obrazek użytkownika Aicanor z Ulthuan.net
jest moooc! ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
robi 2d6 autohitów z S10, kazdy d6 woundów
potem rydwan jest ściągany ale zostaje orzeł i 2 elfy, jako odginaczki ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Kosa miałbys pozyczyc smoka ?
albo paru WL ?
bo nie mam czym grać na 1 szego ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Smok się znajdzie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
aleś wybrał temat![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
aleś wybrał temat
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
tak tylko nadmieniłem to jeszcze pogadamy na peemkach ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Spadłem z krzesła.Bestialski_Brokuł pisze:Dla wszystkich malkontentów, którzy nie wierzą w bojowe możliwości latającego rydwanu![]()
Obrazek użytkownika Aicanor z Ulthuan.net
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
trochę mnie dziwi że "maidenki" nie mają CGm jest sam champ - czy mi się wydaje czy to ewenement wśród liniowej piechoty? chyba tylko slavy mają podobnie
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Komiks mnie rozłożył xD
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Pierwszy gracz z magią heavena z tesco. To ja biorę wszystko do rozpraszania z biedronki.plk2bem pisze:Pozdrowienia do grania tym całym latającym cyrkiem. Pierwszy gracz z tesco magią heavena i punkty w piz*u...
Przypomniał mi się tekst, chyba znaleziony na forum cytadeli:
Gracz 1: granat!
Gracz 2: neutralizator granatów
1: neutralizator neutralizatora granatów
2: neutralizator neutralizatora neutralizatora granatów
itd.
Miało być bez pokemonów a ten nowy bsb wygląda jak magikarp
jak ktoś nie pamięta co to , to tu jest link :
http://www.google.pl/search?hl=pl&site= ... qFZUISCyPQ
jak ktoś nie pamięta co to , to tu jest link :
http://www.google.pl/search?hl=pl&site= ... qFZUISCyPQ
Krasnoludy, krzaty, Dorfy (znani też jako ważniacy ze złotem) – jedna z ras humanoidalnych, są to praktycznie niscy Żydzi zrobieni z mięśni, alkoholu, bród i zarąbistości.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
No faktycznie uderzające podobieństwo. Ja tu generalnie dostrzegam zgubny wpływ durnych bajek na młode umysły - wszędzie widzicie teraz pokemony ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
wszyscy marudzą, wszyscy się zarzekają, że nie kupią i nie będą 'tym syfem' grać... a i tak kupią i tak będą grać same as WoCh, VC, TK, Emp ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
to tylko pokazuje jak wielki potencjał ma ta gra i jak duży margines błędu ma GW w zakresie dalszych posunięć. 'aż strach' pomyśleć jakby wyglądał WFB czy WH:40k mając taki development team jak ma np. Magic: the Gathering (mimo, że to tak różne gry).Smh pisze:wszyscy marudzą, wszyscy się zarzekają, że nie kupią i nie będą 'tym syfem' grać... a i tak kupią i tak będą grać same as WoCh, VC, TK, Emp
Ja z początku też miałem mieszane uczucia ale jesli chodzi o figsy do empire. Po zakupie AB, przyglądaniu się gryfowi, demigryfom, altarom stwierdziłem ze są to naprawde fajne modele. Prawda taka, że każdy oczekuje nie wiadomo czego, a potem sie okazuje ze te figurki wcale złe nie są i każdy się przezwyczaja. Dla tych co dziś narzekają np na gryfa empire, niech spojrzą na starego. Orzeł by go zjadł ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Odnośnie HE figurki nie są najgorsze. Dla mnie jesli już coś sie nie podoba, to oczywiscie ten dziwaczny rydwan. I tak IMO najgorsze figurki dla mnie to u demonów, ten z mechanicznymi nogami i działo demoniczne, nic gorszego nie dostaniecie![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Odnośnie HE figurki nie są najgorsze. Dla mnie jesli już coś sie nie podoba, to oczywiscie ten dziwaczny rydwan. I tak IMO najgorsze figurki dla mnie to u demonów, ten z mechanicznymi nogami i działo demoniczne, nic gorszego nie dostaniecie
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)