pewnie, że jestSolider pisze:Aron, ale chyba sam przyznasz, że wywalanie z booka niewygodnych zasad, które notabene są w armii do zawsze, jest chorym pomysłem.
ale EURO to nie Warhammer.
Moderator: Kołata
pewnie, że jestSolider pisze:Aron, ale chyba sam przyznasz, że wywalanie z booka niewygodnych zasad, które notabene są w armii do zawsze, jest chorym pomysłem.
To byłoby pięne !Magnaf pisze: Alternatywne opcje (nie wszystkie na raz, wrzucam tylko pomysły) wpływające na regułę AB POŚREDNIO:
- 12" na tlumienie Black Orków - podał kolega wyżej
- Warboss w oddziale anuluje "animozje" - to nawet by klimatycznie było całkiem poprawne. Nawet gupie uruki wiedzą żeby przy big bosie nie chojrakować.
- Generał w swoim zasiegu 12" anuluje animozje
Ja wiem, o czym mówisz i się z tym zgadzam, ale to powinno wyjść od twórców, a nie graczy, którzy mają w tym interes. Przykładem działania graczy niech będę Bestie i aż 250 dodatkowych punktów!!!!! cyt. klasyka "komuś ewidentnie coś się nie mieściło. ."Aron_Banalny pisze:Solider, w 40 000 była i już od dawna nie ma
żadna inna armia nie ma zasady specjalnej, która jest chujowa. animozja to taki śmiszek chiszek twórców, oko puszczone do graczy, którzy grają przy kakao i pączkach, jarając się fluffem. a ja chcę nakurwiać i animozja ciutkę ogranicza tworzenie mocnych rozp
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Jasne... Porządne i rzeczowe są jedynie posty Arona w tym temacie. Taka prawda.GrimgorIronhide pisze:PS wreszcie jakiś porządny, rzeczowy temat.
cluzoe pisze:Panowie
Jak dla mnie rozwiazaniem problemu OnG w EURO byłoby zrobienie podobnie jak w Bestiach.
550 PTK. Max na jednostkę.
2500 na rozmiar armii. (Z powyższym 550 nie wiem czy nawet 2400 by nie wystarczyło)
60 modeli w oddziale.
10% mniej punktów zwycięstwa niech sobie darują, nie jesteśmy ułomną armią.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Nie da się.Mamy fajną armię, którą da się grać.
Nie mów że nie wpierdalasz pączków przy grze?Aron_Banalny pisze:oko puszczone do graczy, którzy grają przy kakao i pączkach, jarając się fluffem
twardziele nie jadają pączkówFluffy pisze:
Ps:Nie mów że nie wpierdalasz pączków przy grze?Aron_Banalny pisze:oko puszczone do graczy, którzy grają przy kakao i pączkach, jarając się fluffem