ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
up listy i kilka dobrych informacji:
1. Limit gości podnosimy do 120 osób
2. Można wziąć sobie pakiet "custom". hotel pozwala zrobić pakiet własny, ale w parze z noclegiem MUSI iść śniadanie. W tym przypadku ceny są następujące.
Nocleg: 30zł
Śniadanie: 25 zł
Czyli np. Nocleg ze śniadaniem w pt: 55 zł, a potem pakiet I nocleg ze śniadaniem w sobotę 45 zł = 100zł
każdy następny posiłek to 25 zł
3. Sporo osób zamierza przyjechać ze swoją drugą połową/latoroślą - proszę zaznaczać w zgłoszeniu w sprawie hotelu że interesuje Was spokojniejsza część hotelu - stworzy się część gdzie Dymitr będzie się czuł bezpieczny
Co do różnic w pakietach - standard i premium - pod tym linkiem znajdziecie zdjęcia co jak wygląda:
http://www.liga40k.pl/viewtopic.php?t=2375&start=30
(zdjęcia z ogłoszenia skopiowałem ze strony hotelu - czyli to są te ładniejsze pokoje)
1. Limit gości podnosimy do 120 osób
2. Można wziąć sobie pakiet "custom". hotel pozwala zrobić pakiet własny, ale w parze z noclegiem MUSI iść śniadanie. W tym przypadku ceny są następujące.
Nocleg: 30zł
Śniadanie: 25 zł
Czyli np. Nocleg ze śniadaniem w pt: 55 zł, a potem pakiet I nocleg ze śniadaniem w sobotę 45 zł = 100zł
każdy następny posiłek to 25 zł
3. Sporo osób zamierza przyjechać ze swoją drugą połową/latoroślą - proszę zaznaczać w zgłoszeniu w sprawie hotelu że interesuje Was spokojniejsza część hotelu - stworzy się część gdzie Dymitr będzie się czuł bezpieczny

Co do różnic w pakietach - standard i premium - pod tym linkiem znajdziecie zdjęcia co jak wygląda:
http://www.liga40k.pl/viewtopic.php?t=2375&start=30
(zdjęcia z ogłoszenia skopiowałem ze strony hotelu - czyli to są te ładniejsze pokoje)
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2013, o 14:39 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Greasus 1984
- Plankton
Siemka,mam konto od wczoraj ,nie zaglądałem tu wcześniej,mozecie mnie znac z kilku turniejów z dmś bądz z turniejów z Oświęcimia z kąd też pochodze są jeszcze wolne miejsca? moze przyjechalibyśmy z chłopakami z oski (wezmiemy rymara dla dymitra)
zart!! prosze o odpowiedz...

Stary, widzę mięso na horyzoncie.....
drugiego spotkania nie przeżyje... wykeśl mnie.Greasus 1984 pisze: (wezmiemy rymara dla dymitra)
btw - nie dostałem odpowiedzi na mejla od noclegów, why?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Groszek przyzywam Cię!Greasus 1984 pisze: bądz z turniejów z Oświęcimia z kąd też pochodze
xYz
Widzę, że stylem pisania identyfikujesz się ze swoim avataremGreasus 1984 pisze:Siemka,mam konto od wczoraj ,nie zaglądałem tu wcześniej,mozecie mnie znac z kilku turniejów z dmś bądz z turniejów z Oświęcimia z kąd też pochodze są jeszcze wolne miejsca? moze przyjechalibyśmy z chłopakami z oski (wezmiemy rymara dla dymitra)zart!! prosze o odpowiedz...

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- RedScorpion
- Falubaz
...overrunów po undeadach i innych też niezbyt długo.
Czy organizatorzy w ogóle rozważają zamianę formatu Euro na "PKS", który jest tak gorąco obecnie dyskutowany?
Czy organizatorzy w ogóle rozważają zamianę formatu Euro na "PKS", który jest tak gorąco obecnie dyskutowany?
Jak się zmieni to wścieknę się podwójnie że nie mogę jechaćRedScorpion pisze:...overrunów po undeadach i innych też niezbyt długo.

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl