Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Co za leniuchy Macie w stopce stronkę, to sobie zajrzyjcie raz na tydzień. Ja tam nowego Land Raidera już dawno obadałem
No nie zawsze mi się chce wrzucać na forum wszystko, nie lubię komputerów i ograniczam czas przed ekranem do minimum.Sławol pisze:Co za leniuchy Macie w stopce stronkę, to sobie zajrzyjcie raz na tydzień. Ja tam nowego Land Raidera już dawno obadałem
coś w końcu w klimatach fantasy to wrzucę, dwie babeczki, jeszcze nie skończone jest wszystko ale już całkiem blisko do końca.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Urzekająca to jest podstawka pani z lewej Choć i podstawce z prawej nic nie brakuje, ale jednak lewa jest genialna po prostu...
Z lewej pasuje mi wszystko oprócz głównego koloru włosów - zielonego. Dobra woda i świetna kompozycja podstawki.
Z prawej podstawka i model to dla mnie 2 oddzielne historie. Model oddzielnie super i podstawka też, ale razem mi nie pasują. Rozbryzgi wody nieco kryształkowato wyglądają, ale może się czepiam
Z prawej podstawka i model to dla mnie 2 oddzielne historie. Model oddzielnie super i podstawka też, ale razem mi nie pasują. Rozbryzgi wody nieco kryształkowato wyglądają, ale może się czepiam
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ja też pomyślałem najpierw, że te rozbryzgi wody to kryształki. Podstawka z lewej bardziej efekciarska i chyba lepiej wyszła. Pani po lewej też mi się bardziej podoba.
spokojnie panowie, woda dopiero jest w trakcie tworzenia, 'kryształki' to kawałki przeźroczystego plastiku na którym później z żelu robię jakieś rozbryzgi. Napisałem, że nie są skończone bo nie są. Babeczki ogólnie rzecz biorąc z tyłu jeszcze słabo wyglądają żeby je pokazywać
Tymczasem borem lasem wrzucę ludka do mojej nurglowej kolekcji. Dupy nie urywa, bo nie miał ale mi się i tak podoba
Tymczasem borem lasem wrzucę ludka do mojej nurglowej kolekcji. Dupy nie urywa, bo nie miał ale mi się i tak podoba
Opinię dostajesz odnośnie tego, co widać na zdjęciach w danej chwili. A czy skończone, czy nie - to już inna rzecz Powiedz dokładnie, co ma być dalej robione, to będziemy wiedzieć. A jak skończysz, to zdanie zmienimy (albo i nie).ctan pisze:spokojnie panowie, woda dopiero jest w trakcie tworzenia, 'kryształki' to kawałki przeźroczystego plastiku na którym później z żelu robię jakieś rozbryzgi. Napisałem, że nie są skończone bo nie są.
A ten Twój Nurglak to najlepsza wersja, jaką widziałem. Serio
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Piękne te brązy, ale największą różnicę robi ta niepozorna pajęczynka. Z nią figs wygląda zupełnie inaczej. Błotko też ekstra .
sama przyjemność tu zaglądać;] bardzo fajne ostatnie rzeczy.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
elo elo 5 2 0, dawno nic nie wrzucałem a teraz maziam krugera do Hordów, jakiś taki paprotkowy płaszcz dostanie, bo w końcu to chop z lasu. Jeszcze w rozsypce jest trochę rzeczy na tym płaszczu (np. wzorek na dole), ale powoli go kończę.
Wzór na płaszczu rewelacyjny
Yudokuno pisze:wzorek świetny Powiedz lepiej,jak gluty (pajęczynę) robiłeś?
A już się bałem, że Yudo chce zbanować temat...
C'tan - jak zwykle obłędnie Chciałbym malować tak jak Ty
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Jak mi się spodoba to może takRasti pisze:Zaajebiście Będziesz może więcej Orborosu malował ?
Mam jakiś taki klej UHU do butów, dobrze się ciągnie a później wysycha na taki prawie przeźroczysty kolor i się nie zrywa jak klej do styropianu. Nie urywa się pod wpływem ciepła i nawet drobnych szarpnięć. Taka trochę guma ale fajnie wygląda Myślę, że można to zastąpić bez problemu butaprenem.Yudokuno pisze:wzorek świetny Powiedz lepiej,jak gluty (pajęczynę) robiłeś?
No to do roboty, samo się nic nie pomaluję!Silvestro pisze:C'tan - jak zwykle obłędnie Chciałbym malować tak jak Ty
No chłop z lasu to i leśny płaszcz dostał, chciałem go wystylizować przynajmniej trochę na takie paprotki.Tutajec pisze:Jak dużo zioła ja widze
dzisiaj dostał 'złoty' wzorek na dole, jeszcze do poprawienia jest ostrość wzorku ale to już później.