Złoto dla zuchwałych! Pre Szczyrk - Strych, Kraków 18.05
Re: Złoto dla zuchwałych! Pre Szczyrk - Strych, Kraków 18.05
Będę
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
5 miejsc dla ss zaklepuje
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Sevi pisze:Zapisani:
1. Sevi OK
2. Andrzej HE/VC
3. Lucius II O&G
4. Skaven Bre
5. Stone Bre
6. PiotrB WoCh
7. AlboAlbo HE
8. Dydu WE
9. PSz O&G
10. Danrakh DF
11. Caledor BoCh
12. Dibo BoCh
13. Opos SK
14. Panterq DF/ChD
15. Xier Bre/Liz
16. Kosa HE
17. Gruby DF/Liz
18. Fluffy O&G/DF
19. SS
20. SS
21. SS
22. SS
23. SS
24. Kosmo WoCh
Wisła Kraków.
na 100% bede ja i Solo (SOlo na 90 ;p)
Goblin niestet w UK gnije
przypuszczam ze inne ssowskie miejsca zajma Andrzej Suchy i Łuaksz "Grecki Chłopiec" Kocon, ale to jeszcze nie pewnik
przypuszczam ze inne ssowskie miejsca zajma Andrzej Suchy i Łuaksz "Grecki Chłopiec" Kocon, ale to jeszcze nie pewnik
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
możliwe że się w końcu nauczy grać ...-Qc- pisze:
Powiedz tam Królowi Słońce że zamawiam specjalnie dla niego pucharek... Co prawda i tak nie wygra ale będzie wolno mu go dotknąć!
Hmm, specjalny puchar na zachętę dla SS? - Napewno wygra Panterq
Wisła Kraków.
Ja się zgłosiłem jako pierwszy bolku-Qc- pisze:na 100% bede ja i Solo (SOlo na 90 ;p)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
to za andrzeja wchodzi bartus "eltharion i speciale bo inaczej dowale" dudek - nawet lepiej ,poziom intelekualny towarzystwa wzrosnie ; p
QC - jak już będziecie pewni kto przyjeżdża z Twojego zgłoszenia to poproszę PW z danymi
Wisła Kraków.
Nie kumam waszej gadki.
W zgłoszeniu proszę podać chęć uczestnictwa, armię, oraz koniecznie ID ligowe, bo niektórych śląskich jeszcze nie mam w swojej bazie danych
W zgłoszeniu proszę podać chęć uczestnictwa, armię, oraz koniecznie ID ligowe, bo niektórych śląskich jeszcze nie mam w swojej bazie danych
Wisła Kraków.
Pewnie to przez to że nigdy nie bawiłem się na hałdachEltharion pisze:Boś gorol a nie Hanys
Wisła Kraków.