kurde, edycja się kończy a nie udało mi się zagrać na klocu WL+lord z null stonem i jakiś 6 (nie pamiętam) nobli a takie fajne to było
Niech ktoś no spróbuje, błagam
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.
Zabawna sprawa, ale faktycznie też mam trochę sentyment do tej książki, mimo tych narzekań, udało mi się po jakimś czasie wypracować w miarę sensowny własny system rozpisek i byłem już z nich całkiem zadowolony (nawet coś tam ugrywałem nimi), a teraz znowu od zera trzeba będzie rozmyślać
Właśnie dla mnie to jest najlepsze. Każdy będzie musiał stworzyć swoją rozpiskę od zera i przynajmniej na początku będą one różnorodne.
Szkoda tylko, że potem Euro potnie wszystko co fajne, a Andrzej opublikuje jedyną słuszną rozpiskę..
Mam pytanie jako początkujący: czy jeśli w lidze rivendell jest podane, że można miec Max 200 punktów na Lorda to czy tyczy się to jedynie kosztów samego Lorda z wyposażeniem czy też rownież wliczony jest w to koszt punktów za np. Smoka?
Dziękuje za szybką odp.
Age of Sigmar - Skaven, Empire, High Elves
Hail Caesar - Republika Rzymska
Flames of War - Niemcy
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM