Mam zaszczyt zaprosić wszystkich do Konkursu malarskiego który start będzie miał 15 maja a koniec 15 czerwca
Zgłoszenia proszę wysyłać do mnie poprzez pw lub w dziale konkursu.
Nagroda przy 200 osobach to 10000zł dla pierwszej dziesiątki
Nagroda zmniejsza się o 500zł wraz ze zmniejszeniem chętnych o dziesięć osób .
ten konkurs ma na celu wyłonienie malarza w każdej sytuacji.
---------------------------------------WSTĘP-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mianowicie chodzi o to ze każdy kto się zgłosi ,dostanie przydzielone ode mnie figurki od 1( duży target,hero)-20(state troops, zombie klanraci, gobliny) robi zdjęcia i odsyła mi pomalowane już figurki, ja umieszczam je na forum i każdy kto może głosuje na wybrany numerek.
W zależności ile osób będzie chętnych 1/10 (+1*)osób wygrywa.
Oczywiście przeanalizuje dokładnie galerie każdego kto się zgłosi ,żeby nie dostał figurek które już malował lub figurek z jego armii. Oczywiście żeby każdy miał równe szanse profesjonaliści dostaną figurki w których będą musieli się napocić żeby wygrać. A mniej doświadczeni malarze ,figurki z większymi szczegółami .
Zgłosić się może każdy to nic nie kosztuje prócz kosztów wysyłki .
Czekam na informacje o liczbie chętnych ,ponieważ przy dużej ilości chętnych po prostu będę musiał dokupić więcej modeli.
Jeśli nikt mnie nie oszuka z figurkami lub też będą chętni będę robił take eventy raz na ok. 3 miesiące.
*losowa osoba wybrana przeze mnie dostanie nagrodę pocieszenia 5% łącznej wygranej. Wiec każdy może wygrać
----------------------------------------Zasady------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Każdy uczestnik może wygrać tylko raz
-Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
-każdy malarz ma równe szanse(profesjonaliści dostaną figurki w których będą musieli się napocić żeby wygrać. A mniej doświadczeni malarze ,figurki z większymi szczegółami .)
-konkurs ruszy tylko jak będzie 10+ chetnych.
-------------------------------- jak sie zgłaszać ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Zgłaszacie się do konkursu poprzez wpisanie się w tej o to galerii lub przez pm jak ktoś woli.
-zgłosić się może każdy wiarygodny członek forum który posiada już galerie na forum lub ma 100+ postów.
-zgłoszenia Przyjmuje do 12 maja. ponieważ musze to jakoś wysłać do was.
Mam nadzieję, że się nie będzie żadnych problemów i nikt nie będzie mnie oszukiwał.
lista uczestników jak i lista oddanych prac będzie ogłoszona i aktualizowana przeze mnie.
na każde pytania z chęcią odpowiem. Masz pytanie co może zniechęcać ludzi do malowania zastanów się i zapytaj mnie o konkrety na pw
Pozdrawiam
-------------------------------- NAGRODY---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<10-19> 475 zł dla wygranego i 25 dla happy loosera
<20-29)-650-wygrany 300zł drugie miejsce i 50 zł happy looser
<30-39)-900zł wygrany 350zł drugie miejsce i 175zł 3 miejsce .75zł happy looser
Lista:
1)WOJTEQ-mam ok
2)FUXIORR
3)MARYNARZ STORCZYK-ok
4)SZCZUR 22-ok
5 )WOJTUŚŚ-ok
6)KAAGULAR
7)DENIS- ok
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
9) KUBENCJUSZ-ok
10)DZIKKI-ok
11)NOKIMAM-ok
12)NIKO