Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
ma ktoś jakieś konkrety o PG i DP?
oni będą na pewno mieli przerzuty
oni będą na pewno mieli przerzuty
- Loremaster
- Oszukista
Dokładnie tak działa na wszystkie smoki friend and foe.
DP zostają tacy jacy są, dostają tylko warda na 6+ i thimlar barding, więc są lepsi ale to dużo nie mówi w ich wypadku. Nie wiadomo ile kosztują, pewnie trochę taniej bo prawie wszystko staniało.
Akurat koszt WL - 13punktów wydaje się BARDZO realny, gdyż prawie wszystkie jednostki HE staniały i to dużo.
DP zostają tacy jacy są, dostają tylko warda na 6+ i thimlar barding, więc są lepsi ale to dużo nie mówi w ich wypadku. Nie wiadomo ile kosztują, pewnie trochę taniej bo prawie wszystko staniało.
Akurat koszt WL - 13punktów wydaje się BARDZO realny, gdyż prawie wszystkie jednostki HE staniały i to dużo.
rerolla na hita nie maja...było mowione pare postów temu...PiotrB pisze:bzdura... GW ma stały przelicznik...jeśli będzie to 13 pkt to bez czegoś - najpewniej bez stubborna...
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
- Loremaster
- Oszukista
Ok może inaczej skoro to bzdura o ile chcesz się założyć że nowym AB White Lions mająPiotrB pisze:bzdura... GW ma stały przelicznik...jeśli będzie to 13 pkt to bez czegoś - najpewniej bez stubborna...
- ASF
-Valor of Ages
- Martial Prowess
- Strider czy Woodsman co ignorują kary za las
- S4
- Stubbron
i kosztują 13 punktów ? Bo ja jestem tego pewien
http://i.imgur.com/sHqYkT0.jpg
Jest napisane przecież że WL mają stubborna
Ponawiam pytanie
Wie ktoś może czy SW doczekali się dodatkowej broni czy ciągle kaleczą jednym atakiem ?
Jest napisane przecież że WL mają stubborna
Ponawiam pytanie
Wie ktoś może czy SW doczekali się dodatkowej broni czy ciągle kaleczą jednym atakiem ?
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, o 11:45 przez Eltharion, łącznie zmieniany 1 raz.
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
"Jest napisane"!Eltharion pisze: Pisze jak byk że WL mają stubborna
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
A jest potwierdzone na 100%, że Żołnierska Sprawność daje tylko Dodatkowy Szereg? Nie ma szansy dodatkowo na brak ASLa czy innych kar?Aldean pisze:Na tych zdjęciach nie ma napisanego ekwipunku, także istnieje jeszcze 2% szans ze maja rerolla...
wiem wiem...marzenia ściętej głowy...
Ja osobiście nie widziałem zdjęcia z opisem dokładnym...moze Loremaster widział?Azurix pisze:A jest potwierdzone na 100%, że Żołnierska Sprawność daje tylko Dodatkowy Szereg? Nie ma szansy dodatkowo na brak ASLa czy innych kar?Aldean pisze:Na tych zdjęciach nie ma napisanego ekwipunku, także istnieje jeszcze 2% szans ze maja rerolla...
wiem wiem...marzenia ściętej głowy...
"Our weapons cut through them like blade through air!"