![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
a z tym wskrzesaniem to losowe jest no i tylko ognisty, który dla mnie jest trochę słabawy, przynajmniej w porównaniu do lodowego. No i wstaje tylko na 6, a na 1-2 umiera na zawsze. Ale z lordem może być ciekawą opcją
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
omfg następny, to jest temat poświecony plotom!Denis pisze:Czytam tą dyskusje chyba od 20 strony i bawi mnie to że wszystko ma być piękne i wgl a nikt nie widział tak naprawdę booka żeby potwierdzić koszt pkt tylko wierzycie w to co na forach piszą
Poczekajcie na booka i wtedy można mówić czy armia gięta czy nie na razie większość to prawdopodobnie ploty
Taa, ale Jedi Style na Organki, Hellblaster i Balistę już działaMagnus pisze:Czyli swordmasterzy na strzał z cannona warda mieć nie będą, bo jak kojarze w rulebooku jest zapis ze to tez swego rodzaju tamplete... To dobrze, już myslalem ze będzie idiotyzm w stylu odbijanie kuli mieczem
Pakowanie do oddziału który strzela z zaskoczenia muzyka było by idiotyzmemKosa pisze:Maidenki bez muzyka, szkoda
nikt sie tutaj nie obraził:> po prostu to jest temat zeby sobie poplotkowac;] bedzie book, bedzie nowy temat.Denis pisze:Wiem że plotom ale robienie rozpisek bez booka wydaje mi się śmieszne
Nie miał być offence to tylko moje zdanie bo sam z niecierpliwością czekam co ten book w sobie ma
240+(70*4)+100=620Galharen pisze: - feniks, 2 bolce, 2 małe oddziały sióstr i 2 orły w rarach całkiem spoko się wydają, powinno wejść.