Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Re: Alternatywne figurki.
Chyba chodzi ci o shades
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Menghile mają samopowtarzalne kusze, 2r bronie i płaszcze, więc szukam jakiegoś zastępstwa pod te figsy co by mieć 15 (mam 9).
Sprawdzę jak te Shades wyglądają
Sprawdzę jak te Shades wyglądają
Trzeba by shade'om plaszcze poprzerabiac a tak to spoko raczej
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Co sądzicie o tych modelach (Nowi SW od HE) ? Moim zdaniem mają świetny potencjał na shade'y.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Też chętnie się podłącze jak byś zamawiał- już od jakiegoś czasu mam chrapkę na ich piątkę plastikowych DR! W ogóle GZ jak dla mnie to mistrzostwo (tak wiem, szpary w modelach są tragiczne ale późniejszy efekt: miód!). Mam ich kuszników i rydwan- są świetni. Czekam aż predatory wydadzą w plastiku Też myślałem nad tymi włócznikami jako BG ale na gwardię mam inny pomysł...
A jaki pomysł na tą gwardię masz? Jestem ciekaw
Ok więc to jest trochę pokręcone bo tak: lubię jak figurki pasują do siebie w sensie stylistycznym. Jako że większość moich figurek jest GZ nie mogę wstawić w nią gwardii GW która kompletnie nie pasuje wizualnie, a że moja fluff mojej armii jest taki, że to Delfy które załatwiają sprawy w starym świecie (sabotują kontakty HE, sprowadzają żywność i inne dobra itp itd) udając morskie elfy, muszą więc mieć w sobie coś ludzkiego a jako że uwielbiam stare figurki GW więc planuje połączyć to w coś takiego (symulacja komputerowa):
Tym sposobem mam akcenty i ludzkie i GZ, do tego halabarda i gites, a jeszcze jak ładnie w oddziale będą się prezentować! Ale to zrobię pewnie za jakieś milion lat. Ot taki mój pomysł:P
Tym sposobem mam akcenty i ludzkie i GZ, do tego halabarda i gites, a jeszcze jak ładnie w oddziale będą się prezentować! Ale to zrobię pewnie za jakieś milion lat. Ot taki mój pomysł:P
Pomysł git, mam nadzieję że będziesz się dzielił postępami swoich konwerski itp (=
Plastikowe regimenty gamezona to zdecydowanie jedna z najciekawszych wiadomosci w tym roku jesli chodzi o gry bitewne. Mroczne elfy musiałem sobie darować ze względu na cenę figurek gamezona. Z nową ofertą gamezona (np. 30 black guardów za ok. 120 zł.) plus ofeta uzupełniająca w postaci mrocznych elfów z regin heroes (fenomenalne witchki) - mroczne elfy wchodzą u mnie jako armia numer 1 pod względem "prezencji" modeli i ich ceny. Teraz grzechem będzie nie zebrać tej armii ;P
85 zł za 5 modeli w sklepie...Rasti pisze:Witchki z RH chyba do najtańszych nie należą? Cyba, że mam pomylone informacje?
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
W przypadku witchek z RH cena nie gra roli - ciężko o bardziej fenomenalne modele, które i tak cenowo wypadają lepiej od modeli GW - 140 zł. za 10 wiedzm z RH. 5 modeli GW to ponad 20 funtów. Najważniejsze jednak, że gamezone dostarczy większość swoich modeli po bardzo dobrej cenie - oferta RH to uzupełnia ;P.
A ma ktoś pomysł na alternatywę dla korsarzy? Bo obecne modele to jak dla mnie bieda i śmiech, starzy są ok ale czy coś innego jeszcze by się znalazło? Zastanawiałem się nad przerabianymi 6ed SW z HE ale to by majątek wyszedł. Konwersje z modeli Dark Eldarów też raczej mi nie leżą...