Święto Pracy w Vanaheim Kraków, 1.05.13
Re: Święto Pracy w Vanaheim Kraków, 1.05.13
Kto mi poskłada rozpiskę? Developerzy Army Buildera postanowili zrobić dwarfom lepiej i poprawiając zasady run dla maszyn wywalili na zbity pysk runy inżynieryjne dla katapult i bolt throwerów
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
haahaha
może je ar.com zabrał?
To się ciesz, przynajmniej WL nie będą mieć warda 2+
może je ar.com zabrał?
To się ciesz, przynajmniej WL nie będą mieć warda 2+
Kosa - jeszcze jeden turniej będę dręczył koty zmasowanym ostrzałem. Inna sprawa że rozpiska już w sumie robiona pod następny draft i tylko 4 maszyny.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Ja Ci zrobię, tylko mi prześlij
Wisła Kraków.
Sevi, mam jedno pytanie. Gdy zapisywałem się na turniej wyglądało na to że jestem jakoś drugi na liście rezerwowej. Ludzie po mnie się dopisywali, inni, już zapisani pisali że nie przyjdą, w ich miejsce weszli nowi, a ja ciągle jestem ostatni na liście = jeżeli będzie brzydka pogoda to nie pogram, tak? Czy to dlatego, że jestem czarny?
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
mnp21 pisze:A niech tam zapiszcie mnie...
Kto wie, może akurat połowa zapije?
MNP21 Ogre Kingdoms ID 3828
Nuuuu misiu, nuuuCzy to dlatego, że jestem czarny?
Były rezerwacje klubowe 4 miejsca bodajże były dla klubowiczów Legionu i True Legionu, wiec jak ktoś się zapisywał po Tobie to jest przed Tobą
Zrezygnował tylko Psz i Suchy.
Jeżeli będzie brzydka pogoda to mamy 14 miejsc w środku + 2 w kanciapce/ na polu pod namiotem.
Zrezygnował tylko Psz i Suchy.
Jeżeli będzie brzydka pogoda to mamy 14 miejsc w środku + 2 w kanciapce/ na polu pod namiotem.
Wisła Kraków.
na pewno ktoś nie przyjdzie - nie ma co panikować. Problem z "V" jest stały- brak miejsca- między innymi dlatego też ja odpuściłem. Zapisując się na turniej w V musicie mieć w pamięci że to max 14 osób a cała reszta stoi pod dużym znakiem zapytania. Dlatego też nie robiliśmy turniejów Euro bo jest po prostu przykro że nie dla wszystkich są miejsca... z kolei na małe punkty nie ma tak dużo chętnych - jak się nie obrócić tak dupa z tyłu... Na szczęście raz w miesiącu robimy turniej na Strychu gdzie jest wygoda kawa,herbata i przyjeżdżają nasi koledzy z innych znamienitych klubów ja SS czy 8bila z którymi można trenować ... Tak czy inaczej bawcie się jutro dobrze! Oby słoneczko jednak świeciło - ma być chłodno ale może nie będzie padać...
14 osób w środku + 2 w kanciapce - to jest max w przypadku brzydkiej pogody. Zresztą nie ma co panikować - jak napisał Piotr - zawsze ktoś nie przyjdzie, więc jeżeli ktoś z rezerwowych/polowych przyjdzie to myślę że na bank zagra (przy brzydkiej pogodzie of course)
Wisła Kraków.
Lol. O co kaman? Od założenia tematu było wiadomo ile jest miejsc. Sklep jest mały i nie da się go rozciągnąć - jedyna opcja to granie na zewnątrz, ale musi być ładna pogoda, to chyba jest jasne.
Wisła Kraków.
Tak, wiem, dlatego napisałem że od począdku było wiadomo ile mamy miejscaLeoh pisze:@Sevi on pisze o graniu na lapkach w V. na UB, a nie o turnieju normalnym
Wisła Kraków.
- hassan_the_grim
- Wałkarz
Chlopaki, nie zanosi sie na burze z piorunami, wiec mozna bedzie grac na polu. Mamy od wczoraj dodatkowy namiot (razem 2) czyli spokojnie wchodzi 2 x duzy stol na polu chroniony przed deszczem.
War does not determine who is right - only who is left.