Nieoceniona ta Twoja wiara we mnieKapitan Hak pisze:Na pewno zaliczysz.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Bez przesady, to nie żadna niewola. A jeśli nawet, to... sami jej chcecieImpaler pisze:Tak to kończy się czas samowoli, kobieta ma władzę...
Jak tłumaczę to uczniom na WoSie "Ojciec to głowa,matka to szyja i to ona kręci w domu", a jak skumać nie mogą to "My rządzimy światem panowie, a kobiety nami"![]()
Z drugiej strony w każdym z nas jest trochę perwersji,fajnie tak czuć kija nad sobą ze strony płci pięknej...
Z braku laku może być kabel telefoniczny?Katylina pisze:Biczem we mnie bij, biczem.Skavenblight pisze: Bez przesady, to nie żadna niewola. A jeśli nawet, to... sami jej chcecie
To inaczej szło:Katylina pisze:Biczem we mnie bij, biczem.
Dokładnie. Niektórzy potrzebują wściekłej dominy, inni uległej niewolnicy, a jeszcze inni mniej lub bardziej zwyczajnej dziewczyny bez skrajnych poglądów na temat dominacji w związkuImpaler pisze:Eee,moja uwaga spowodowała małe zamieszanie.Ja tylko stwierdziłem,że niektórzy panowie potrzebują silnej kobiecej ręki.No wiecie,dobranie się charakterów. Jak pokazuje życie ludzie mają różne ukryte pragnienia...
E tam będzie mniej czytania :PI Tomash troche zaległości postowych sobie nadrobiSkavenblight pisze: Do wszystkich Niezwykłych: znów będziecie płakać za brakiem spamu - pojutrze rano wyjeżdżamy z Hakiem na 2 tygodnie![]()