Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Galeria Krasnoludów
Patrzę na tych imperiali i tak się zastanawiam, czy przy takiej ilości modeli zakutych w stal, dla których styl krucjatowy malowania jest jak najbardziej na miejscu, jednak nie postawić na jednolitą kolorystykę regimentu. Cały czas nad tym kombinuję, jak lepiej. O ile w przypadku clansmenów kolorystyka różniasta bardziej do mnie przemawia, to w przypadku imperiali mam już mieszane uczucia. Jest to sprawa do obczajenia jeszcze i ostro trza pomyślec nad tym...
Powiem Ci,że kwestia gustu. Dla mnie z założenia całość moich krasi to zbieranina - duża armia z najemną siłą ruszająca by odzyskać swoje zajęte przez zielonych królestwa. Jednolitość będę teraz robił dla hamków i ironów jako najbliższych królowi, taka elita pośród wszystkich. Nie mam jeszcze idei co do thundów, ale to będzie na później.
Jak dozbieram modele niektóre to pomyśle o wydzieleniu norsów, spear'ów, klanowych od reszty mieszaniny.
Mam już projekty sztandarów i zbieram się do wykonania. Dużo roboty.
Jak dozbieram modele niektóre to pomyśle o wydzieleniu norsów, spear'ów, klanowych od reszty mieszaniny.
Mam już projekty sztandarów i zbieram się do wykonania. Dużo roboty.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
a dla mnie wyglądają jak by wyruszyli właśnie na poszukiwania sierotki Marysi ![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Kurde Imperiale rozbroiły mnie. Masakra regon ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No mi do rozpy bedzie potrzebne ok 40 tak by robili za zwyklych warriorsowdzikki pisze:Jeszcze brakuje mi trochę do pełnej tacki...a teraz smutek, bo widzę posucha na imperiale. A chętnie bym jakieś zmalował jeszcze.^Karpiu^ pisze:Kurde Imperiale rozbroiły mnie. Masakra regon
To ciśnij dalej, chętnie zobaczę 20 :]. Aż mi się zachciało mych górników malowaćKoz@a pisze:Docelowo regiment będzie się składał z 20Fuxiorr pisze:Fajnie ci wyszlo :] ilu ich bedzie?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
To będzie co oglądaćKoz@a pisze:Teraz na warsztat idzie command i pijany górnik. A czeka mnie jeszcze sporo malowania, longi, kuszole ,thundzi itd.
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jednak trochę jaśniejsze i większe foty by się przydały...
smiejagreg pisze:Jednak trochę jaśniejsze i większe foty by się przydały...
Cały czas walcze ze zdjęciami;p, mój aparat cudotwórcą nie jest jednak. Postaram się wrzucić już lepsze zdjęcia kolejnych prac.
A ty robisz zdjęcia przy sztucznym czy przy naturalnym świetle?
Ja robie raz tak raz tak. Ale wole jednak przy naturalnym świetle :]Koz@a pisze:smiejagreg pisze:Jednak trochę jaśniejsze i większe foty by się przydały...
Cały czas walcze ze zdjęciami;p, mój aparat cudotwórcą nie jest jednak. Postaram się wrzucić już lepsze zdjęcia kolejnych prac.
A ty robisz zdjęcia przy sztucznym czy przy naturalnym świetle?
Zastanawiam się, czy nie pokazać Wam moich krasnoludów
Szkopuł w tym, że były malowane od bodajże 2006 r (jak ten czas leci) i dzisiaj mogą wyglądać jak WiP'y - gdzie niegdzie przydałyby się poprawki
Ale jesli miałbym je poprawić, to najwcześniej zrobię to za jakieś pół roku, jak skończę z Malarską Aktywacją i Psami Wojny.
Z drugiej strony zawsze możecie doradzić co poprawić i zmienić i byłbym przygotowany na poprawki hehe
No i z niektórych figurek możecie mieć niezły ubaw ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
To jak, zapodawać po troszku?![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Szkopuł w tym, że były malowane od bodajże 2006 r (jak ten czas leci) i dzisiaj mogą wyglądać jak WiP'y - gdzie niegdzie przydałyby się poprawki
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Z drugiej strony zawsze możecie doradzić co poprawić i zmienić i byłbym przygotowany na poprawki hehe
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
To jak, zapodawać po troszku?
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Tak, zawsze można coś nowego zobaczyć :]Shin Ryu pisze:Zastanawiam się, czy nie pokazać Wam moich krasnoludów![]()
Szkopuł w tym, że były malowane od bodajże 2006 r (jak ten czas leci) i dzisiaj mogą wyglądać jak WiP'y - gdzie niegdzie przydałyby się poprawkiAle jesli miałbym je poprawić, to najwcześniej zrobię to za jakieś pół roku, jak skończę z Malarską Aktywacją i Psami Wojny.
Z drugiej strony zawsze możecie doradzić co poprawić i zmienić i byłbym przygotowany na poprawki heheNo i z niektórych figurek możecie mieć niezły ubaw
To jak, zapodawać po troszku?
Fajny Hamek. Podobaja mi sie te modele, Choc zdobyc je to droga przez meke ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)