Zakończyłem pracę nad całym projektem.
Prezentuje się to mniej więcej tak: Whole Army:
Dark Angels Deathwing Knights
Dark Angels Troops
Land Raider
Land Speeder Vengeance
Ravenwing
Space Wolves
Zdjęcie kiepskie, ale nie miałem ani czasu, ani możliwości, żeby to lepiej sfotografować.
Najlepiej wejść na bloga i przejrzeć zdjęcia z poszczególnych oddziałów
Nie ukrywając sam projekt był dla mnie niezłym wyzwaniem. Realizując go odkryłem parę ciekawych nowych (dla mnie) technik, także nabiłem dość dużo exp'a, żeby wbić nowy level
Za parę dni wrzucę na bloga wstęp do Project'u X - Part II so stay tuned, btw hmm mogłem lepszą nazwę na całość wymyślić ... Whatever, będzie wiele ciekawych i rzadkich modeli z różnych armii. Zamierzam też zrobić mini reckę Forge World VS Kromlech.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, o 16:13 przez The WariaX, łącznie zmieniany 1 raz.
A mi się kolorystyka podoba - tak okiem laika WH40 . Nie do końca przekonują mnie podstawki - walnąłeś na każdej po skale i już, w dodatku ze skał można imho wyciągnąć sporo więcej, jesli chodzi o malowanie. za to malowanie figsów bardzo fajne .
Dlaczego finecast miałby zabrać temu modelowi duszę? Model bardzo fajny i malowanie kozackie. 3h to by mi zajęło oczyszczenie, sklejenie, podkład i może wszystkie bazowe kolory na takim modelu ... ;P
Jakby Ci to wytłumaczyć.. ot po prostu ten model jest tak wyrzeźbiony, że żeby był fajny musi ważyć i być z metalu. Nie wiem, to takie dziwne odczucie... jakby mu czegoś brakowało.
Ok, ciąg dalszy herezji kolorów
FIOLETOWE ORKI :
Dużo więcej zdjęć na blogu, klikać w pierwsze zdjęcie.
Ten pomalowany "na szybciocha" wyszedł całkiem nieźle. Jedynie czarny kolor rozjasniany białym albo jasnoszarym trochę odstaje, reszta git.
Orasy świetne, ale to nie moje klimaty...