Dawn of War
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Dark Master
- Warzywo
- Kontakt:
Dawn of War
az dziw ze takiego tematu nie ma
oto SS z dzisejszej potyczki z kompem widzocznie wyszedl jakis patch bo zauwazylem nowe modele termosow z land raiderem zamiast ryja XD
http://img339.imageshack.us/img339/3712 ... 001mz2.jpg
oto SS z dzisejszej potyczki z kompem widzocznie wyszedl jakis patch bo zauwazylem nowe modele termosow z land raiderem zamiast ryja XD
http://img339.imageshack.us/img339/3712 ... 001mz2.jpg
>>>JUMPDAFUCKUP<<<
Mi się zbytnio nie podobają,, jak podeszły do mnie orki do moich fire warriorów to m ich wybili jak nic.
Ale raz zrobiłem sporo tych ich początkowych oddziałów co są w głównej bazie już na początku z inflartacją i tak przeciwnika zmiażdżyłem że nie ma co..
On mnie nie widział tylko do neigo strzelałem na koniec zrobilem wielką bestie z budynku krootów (tego wielkiego dinozaura jakby) i ich zniszczyłem.
Reszta zbytnio mi sie u tau nie podoba.
Ale w dark crusade kampania jest kiepska (jak zwykłe potyczki) nie to co w dawn of warze zwykłym.
Ale raz zrobiłem sporo tych ich początkowych oddziałów co są w głównej bazie już na początku z inflartacją i tak przeciwnika zmiażdżyłem że nie ma co..
On mnie nie widział tylko do neigo strzelałem na koniec zrobilem wielką bestie z budynku krootów (tego wielkiego dinozaura jakby) i ich zniszczyłem.
Ale w dark crusade kampania jest kiepska (jak zwykłe potyczki) nie to co w dawn of warze zwykłym.
Heh.. widać że dopiero początkującyPiotr3K pisze:Mi się zbytnio nie podobają,, jak podeszły do mnie orki do moich fire warriorów to m ich wybili jak nic.
Fire Warriorzy to chyba ostatnia rzecz która powinna iść do combatki.
Z Necronami przegieli pałe (mówię to pomimo że sam nimi gram). Aż boje się wchodzić na serwery bo tam pewnie co druga armia to necroni (tak jak w zwykłym DoWie Space Marines ).
@ High Elf: Tak, Tau są kiepscy Mianowicie mają jeden słaby punkt
Jak u Necronów mam relikt to praktycznie mam wygraną gwarantowaną. Bez niego minimum remis powinno się ugrać (czyli gra bez końca).
Ale Necroni też mają jeden słaby punkt
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Jaki słaby punkt mają wg Ciebie Tau?
Necroni faktycznie, z uruchomionym monolitem, ulepszonym lordem i masowym wskrzeszeniem rzezają.
Necroni faktycznie, z uruchomionym monolitem, ulepszonym lordem i masowym wskrzeszeniem rzezają.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
Sory, operuje narazie angielskimi nazwami, co to rozdzieracze? Ta piechta co wychodzi z ziemi czy tomb scorpiony?
Tau? Tau sobie nie radzą z maszynami Nie wiem jak możnaby wygrać z SM lub CSM nie mówiąc o eldarach. Orki w sumie zalewają je masą, no i pojedyncze te puszki pandory wałęsające sie wokół nich to masakra.
Dlatego czekam na pierwszy patch do DC
Tau? Tau sobie nie radzą z maszynami Nie wiem jak możnaby wygrać z SM lub CSM nie mówiąc o eldarach. Orki w sumie zalewają je masą, no i pojedyncze te puszki pandory wałęsające sie wokół nich to masakra.
Dlatego czekam na pierwszy patch do DC
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
Ja tam jednak mam samą piechotę podstawową. Będę musiał kiedyś pokombinować nad jakimś PG złożeniem żeby było jeszcze silniejsze.
Ale i tak daje radę
A co do wyposażenia dla lorda:
1. Kula wskrzeszania. Bez tego wogle dla mnnie lord jest nieprzydatny
2. Coś co zwiększa mu szybkość leczenia
3. Zależnie od zachcianki terror, oślepienie - muszę poszukać czegoś lepszego
Ale i tak daje radę
A co do wyposażenia dla lorda:
1. Kula wskrzeszania. Bez tego wogle dla mnnie lord jest nieprzydatny
2. Coś co zwiększa mu szybkość leczenia
3. Zależnie od zachcianki terror, oślepienie - muszę poszukać czegoś lepszego
No co ty, i ja się jeszcze nią nie bawiłem?
To taka infiltracja?
On jest na dole, czy na górze listy artefaktów?
To taka infiltracja?
On jest na dole, czy na górze listy artefaktów?
Ja najpierw grałem troszkę orkami ale jakoś mnie nie bawili, potem przez pół roku siekałem SM a teraz z nudów ćwiczę eldarów Przynajmniej nie są tak prostoliniowi jak SM- trzeba pokombinować żeby wygrać. Nekronami próbowałem grać ale mnie nudzą Może kiedyś pokiesam trochę TAU czekając aż wymyślą coś żeby wprowadzić tyranidów
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
to widze ze trzeba kupic i drugi dodatek
niestety chwilowo mam tylko podstawke i winter asault
niestety chwilowo mam tylko podstawke i winter asault
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
nie podobaja mi sie te tyrki :d
UWAGA !!!
mam mega wyjb*ny problem nie moge zupgreadować mojego dauna do wersji 1.1 przy wybraniu wersji PL pokazują mi się dolary i liczby
a przy english zły language
proszę o pomoc chciałbym pokazać wam kto tu rządzi na necie joke
mam mega wyjb*ny problem nie moge zupgreadować mojego dauna do wersji 1.1 przy wybraniu wersji PL pokazują mi się dolary i liczby
a przy english zły language
proszę o pomoc chciałbym pokazać wam kto tu rządzi na necie joke