Alternatywne figurki dwarfów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Alternatywne figurki dwarfów
No bardzo ładne. Mam nadzieję, że sztandar i muzyk to opcje a nie żywiczna konieczność
Nie ma się co ekscytować niestety. Skala może i 28mm, ale dopisek heroic nie bez potrzeby dodawany. Jak już pisałem nie raz mam sporo figurek Scibora i odstają po ustawieniu je między GW. Są duże i nie trzymają proporcji figurek innych. Jeden, jako generał, tudzież jakiś lord przejdzie, ale tak niestety odpada.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1. Dla mnie zbieranie figsów różnych producentów mija się raczej z celem. Są zbyt różne...dzikki pisze:Nie ma się co ekscytować niestety. Skala może i 28mm, ale dopisek heroic nie bez potrzeby dodawany. Jak już pisałem nie raz mam sporo figurek Scibora i odstają po ustawieniu je między GW. Są duże i nie trzymają proporcji figurek innych. Jeden, jako generał, tudzież jakiś lord przejdzie, ale tak niestety odpada.
zgadzam się, ciężko anwet ustawic nowe krasnale GW obok starych :/
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Bardo ciekawe modele znalazłem, oto jeden z nich :
Po więcej zapraszam tu:
http://www.bugmansbrewery.com/topic/408 ... ter/page-5
Pozdro brodacze !
Po więcej zapraszam tu:
http://www.bugmansbrewery.com/topic/408 ... ter/page-5
Pozdro brodacze !
Pan Mamikon
dobre.. dobre...
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
to mamy wysyp fajnych figsów...
tym razem nasze podwórko czyli Ścibor
tym razem nasze podwórko czyli Ścibor
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, zwłaszcza , że figsa z drillem fajnego nie uświadczysz...dzikki pisze:No niestety a figs byłby fajny do urozmaicenia.
Vraith będę mógł coś powiedzieć, jak dotrze do mnie paczka. Zamówiłem głównie włóczników, ale zobaczymy.
Z korespondencji z nim dowiedziałem się, że wersja rycerzy na kucach będzie dostępna też pieszo (tylko trzeba będzie poczekać) - więc dostaniemy też coś podobnego do starych Ironbreakersów.
Z korespondencji z nim dowiedziałem się, że wersja rycerzy na kucach będzie dostępna też pieszo (tylko trzeba będzie poczekać) - więc dostaniemy też coś podobnego do starych Ironbreakersów.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"