+1 osoba grająca w repie powinna coś ogrywać jednego a z tego co widziałem Kudłaty we Włocławku zagrał WOCH'em a w Białymstoku Orkasami imo. jeśli by chciał grać powinien wybrać armię i ją ogrywać.0. Kudłaty - Coach - nie ogrywa konkretnej armii, a bycie w reprezentacji z racji na wybranie przez LL na selekcjonera jest słabym rozwiązaniem. Ponadto Kudłacz posiad wysokie LD i idealnie nadaje się na bycie The Special One.
1. Crus - Bestie - nikt nie ogarnia tej armii jak on a poza ty na obecne Euro armia ma naprawdę wielki potencjał.
2. Rybka - Lizaki - Krzyś pokazał na Bobie co potrafi i imo. jest najlepszym wyborem do repy Lizakami
3. Rince - DE - tu nawet nie ma co komentować bo Rince jest najlepszym graczem DE jakiego znam
4. Duke - EMP - myślę, że jednak Duke gra bardzo stabilnie i ma duże doświadczenie w drużynówkach, jego wynik z Włocławka może nie zachwyca ale z tego co wiem to trafił tam 2x Orki a to bardzo ciężki paring dla niego ale i tak dawał radę.
5. Dębek - BRE - Wujek jak mało kto ogarnia grę a i Bretka pod drużynówki jest naprawdę dobrym wyborem.
6. Dymitr - WOCH - armia jest naprawdę mocna i dziwie się, że nikt jej nie typuje do wzięcia, a z graczy WOCH, których znam chyba Dymitr był by najlepszym wyborem.
7. Gąska - VC - nadal mocna armia a Gąsior pokazuje co potrafi jak ma dobrego kierowcę.
8. Kalafior - Chd/Danony - nie wzięcie Kalafiora na Euro było by błędem a czym ma zagrać hmmm trzeba by finalny draft zobaczyć i sprawdzić co daje mocniejszego kopa pod metę.