ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORLE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
kk. Jak rozumiem dogadujemy sie i wygralem tego mastera? 

Krakowska kompania Piwna ( me and Fluff ) potwierdza rezerwacje pokojuLaik pisze:Lista zaktualizowana - jeżeli ktoś ma być a go nie ma to niech piszę (w drugą stronę również)![]()
PAMIĘTAJCIE O REZERWACJI POKOJÓW!

Witam,
pod linkiem znajdują się wszystkie informacje apropo Gnomicon'u - pełne informacje o noclegach i wyżywieniu oraz pełny harmonogram.
www.gnom-sklep.pl/gnomicon
Pozdrawiam,
Bolesław Bielicki, sklep "Gnom"
pod linkiem znajdują się wszystkie informacje apropo Gnomicon'u - pełne informacje o noclegach i wyżywieniu oraz pełny harmonogram.
www.gnom-sklep.pl/gnomicon
Pozdrawiam,
Ostatnio zmieniony 8 maja 2013, o 16:12 przez Xargos, łącznie zmieniany 1 raz.
Princeski przejdą jako Silver Hrlmsi?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
też się pytamWojtuśŚ pisze:Princeski przejdą jako Silver Hrlmsi?

dla ścisłości, z dawien, dawnych czasów silvery przechodziły jako princeski

-
- Falubaz
Te ja sędziuję Silesiana! Z SzaitisemLaik pisze:Wystarczy 2600 i wszystkie lory
a na Silesianie nie gram, będę sędziował (chyba że nowe WE wyjdą...)

Kosa ale nie dostaniecie Bonusa do Sava za CyckiKosa pisze:też się pytamWojtuśŚ pisze:Princeski przejdą jako Silver Hrlmsi?
dla ścisłości, z dawien, dawnych czasów silvery przechodziły jako princeski... więc to 3 razy droższy prox niz orginał (jak się ma metalowe
)

zależy jak długo czekasz na odpowiedź - jeżeli długo (3 dni) to najlepiej zadzwoń bezpośrednio do sklepu:Przemcio pisze:hej takie głupie pytanie napisałem w sprawie noclegu na maila podanego w 1 poście i nie dostałęm odpowiedzi... to normalne![]()
+48 (33)8213432
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
https://docs.google.com/file/d/0Bzk_V-E ... sp=sharing
Pod Linkiem znajduje się zgoda rodzica/opiekuna prawnego na udział w Konwencie.
Pozdrawiam,
Pod Linkiem znajduje się zgoda rodzica/opiekuna prawnego na udział w Konwencie.
Pozdrawiam,
Ja jeszcze się waham, czy nie przyjechać na 1 dzień - mam blisko, turniej jest tani, a zawsze to chwila zabawy.Dydu pisze:Jednak 99, wykreśl Paraszczaków.
A nie będzie nas, bo córka Kuby ma komunie w niedziele.
Ale jak to optymistycznie zauważył Leoh "Zapisz się! Zawsze jest 1% szansy że dostanie ospy i komunie odwołają"