ETC 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2013
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- RedScorpion
- Falubaz
Brak mi słów, najpierw uwalili kadaja teraz drugą helenę i WOCH na dokładkę
ku%wa co jest a +300 dla zielonych?, a na poważnie to jest żenujące że bestyjki traktują jak reetardów. chyba bardziej się nieda..
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
No pewnie bestie dostały 12,5% !!!! toż to niewyobrażalne! Gory kosztują teraz 7pkt zamiast 8, bestigor 10,5pkt, Beastlord 122,5pkt, monstery po 240, chariot 70pkt, razorgorchariot 114pkt . Porównując do innych booków to iście przegięta armia się zrobiła!!!
Nie jestem obiektywny może, ale te cyfry mówią same za siebie, a tę armię ratuje tylko i wyłącznie magia.
pozdro
Nie jestem obiektywny może, ale te cyfry mówią same za siebie, a tę armię ratuje tylko i wyłącznie magia.
pozdro
Ostatnio zmieniony 8 maja 2013, o 15:38 przez Crusader, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciiii... Nie tak głośno.loko pisze:ku%wa co jest a +300 dla zielonych?, a na poważnie to jest żenujące że bestyjki traktują jak reetardów. chyba bardziej się nieda..
Crus +1
Zapomniał dodać, że to co ratuje tą armię jest cholernie losowe...
Ostatnio zmieniony 8 maja 2013, o 15:53 przez wokrze, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu chodzi o to, żeby nie było rozpisek Tyrant + 2 Ironblastery.Dymitr pisze: EDIT:
Slaugther master/Iron blaster 0-1/Standard of Discipline/Crown of Command, max 2 in total
rozmumiem, że mogę wybrać Maga 4 lvli Dyscyplinę, wówczas nie mam IronBlastera 0-1?
Tyle było gadania, że Ogry znerfione niebotycznie, a nic nie uwolnili, dalej nie można mieć Dyscypliny i Ironblastera. Mało tego, jakby komuś wpadło do głowy grać na 2 Slaughtermasterach, to też nie wolno
Cóż, będziemy zatem pykać sobie rekreacyjnie, bo comp score wyklucza chyba armie ogrów z grania o wysokie stawki
Wszystko wina przegiętego Maryśa! Pacan el rey dalej ma traume.
Crusader pisze:No pewnie bestie dostały 12,5% !!!! toż to niewyobrażalne! Gory kosztują teraz 7pkt zamiast 8, bestigor 10,5pkt, Beastlord 122,5pkt, monstery po 240, chariot 70pkt, razorgorchariot 114pkt . Porównując do innych booków to iście przegięta armia się zrobiła!!!
pozdro
Bardziej chodzi oto, że widać brak pomysłów i dodawanie pkt uznawane jest za najłatwiejszą opcję. (Welfy też ;< )
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja dobrze widze ze gracze WoCHu odkryja w swojej sekcji core inne jednostki niz charioty?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
widzisz. Zawsze mozna bylo zrobic wieksza burze mozgow. Ja wiekszosc pomyslow ciekawych, ktore slyszalem staralem sie wrzucac do ar.Gokish pisze: Bardziej chodzi oto, że widać brak pomysłów i dodawanie pkt uznawane jest za najłatwiejszą opcję. (Welfy też ;< )
I niestety mało kto je słucha a szkoda.Shino pisze:widzisz. Zawsze mozna bylo zrobic wieksza burze mozgow. Ja wiekszosc pomyslow ciekawych, ktore slyszalem staralem sie wrzucac do ar.Gokish pisze: Bardziej chodzi oto, że widać brak pomysłów i dodawanie pkt uznawane jest za najłatwiejszą opcję. (Welfy też ;< )
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Beznadziejny Draft widać ze nie mają już zielonego pojęcia z tym co robią OK są tego najlepszym przykładem ...
Mam nadzieję że PKS powstanie i przyjmie się w Polsce bo to co tu jest jest porażką...
Ale to może tylko moje zdanie...
Mam nadzieję że PKS powstanie i przyjmie się w Polsce bo to co tu jest jest porażką...
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Denis pisze:Beznadziejny Draft widać ze nie mają już zielonego pojęcia z tym co robią OK są tego najlepszym przykładem ...
Eee tam rozpiski ewoluują
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Z draftu na draft jest coraz gorzej..
Dodawanie 300 punktów to dla mnie jakiś mega fail.
Dodawanie 300 punktów to dla mnie jakiś mega fail.
Wisła Kraków.
Laik pewnie coś wymyśli i zainwestuje dobrze te punktySzaitis pisze:A co im te dodatkowe 100 pktów daje? Weź sobie porównaj cenę treekina czy drzewa do crypt horrora albo bestii nurgla - i to co potrafią. Czy gorgony z hydrą czy inną abomką...
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13