Ja myślę, że on by oddał te dodatkowe 100 pktów, a nawet jeszcze te -10% czy dodatkowe pkty żeby mu KB normalne oddaliGokish pisze:
Laik pewnie coś wymyśli i zainwestuje dobrze te punkty

Moderator: swieta_barbara
Ja myślę, że on by oddał te dodatkowe 100 pktów, a nawet jeszcze te -10% czy dodatkowe pkty żeby mu KB normalne oddaliGokish pisze:
o flaszke moge sie zalozyc, ze nie bedzie go w top10 najblizszego mastera z tym faqiem co jest teraz.Gokish pisze:Laik pewnie coś wymyśli i zainwestuje dobrze te punktySzaitis pisze:A co im te dodatkowe 100 pktów daje? Weź sobie porównaj cenę treekina czy drzewa do crypt horrora albo bestii nurgla - i to co potrafią. Czy gorgony z hydrą czy inną abomką...
Shino pisze:o flaszke moge sie zalozyc, ze nie bedzie go w top10 najblizszego mastera z tym faqiem co jest teraz.Gokish pisze:Laik pewnie coś wymyśli i zainwestuje dobrze te punktySzaitis pisze:A co im te dodatkowe 100 pktów daje? Weź sobie porównaj cenę treekina czy drzewa do crypt horrora albo bestii nurgla - i to co potrafią. Czy gorgony z hydrą czy inną abomką...
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jak to Suchy skwitował ostatni FAQ:Gokish pisze:Shino pisze:o flaszke moge sie zalozyc, ze nie bedzie go w top10 najblizszego mastera z tym faqiem co jest teraz.Gokish pisze:A co im te dodatkowe 100 pktów daje? Weź sobie porównaj cenę treekina czy drzewa do crypt horrora albo bestii nurgla - i to co potrafią. Czy gorgony z hydrą czy inną abomką...
No w Szczyrku nie będzie na pewno ;P więc za darmo flachy nie oddam ;D
wszystko zależy od paringów ale niech będzie że przyjmęShino pisze:o flaszke moge sie zalozyc, ze nie bedzie go w top10 najblizszego mastera z tym faqiem co jest teraz.Gokish pisze:Laik pewnie coś wymyśli i zainwestuje dobrze te punktySzaitis pisze:A co im te dodatkowe 100 pktów daje? Weź sobie porównaj cenę treekina czy drzewa do crypt horrora albo bestii nurgla - i to co potrafią. Czy gorgony z hydrą czy inną abomką...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
przybijam! Zakład stoi prosiaczku.Shino pisze:o flaszke moge sie zalozyc, ze nie bedzie go w top10 najblizszego mastera z tym faqiem co jest teraz.Gokish pisze:Laik pewnie coś wymyśli i zainwestuje dobrze te punktySzaitis pisze:A co im te dodatkowe 100 pktów daje? Weź sobie porównaj cenę treekina czy drzewa do crypt horrora albo bestii nurgla - i to co potrafią. Czy gorgony z hydrą czy inną abomką...
PiotrB pisze:przybijam! Zakład stoi prosiaczku.Shino pisze:o flaszke moge sie zalozyc, ze nie bedzie go w top10 najblizszego mastera z tym faqiem co jest teraz.Gokish pisze:
Zakładam, że niegrający sędzia.Sędziowanie:
Butan - sędzia główny
Lidder - sędzia liniowy
Laik - sędzia techniczny
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
najlatwiejsza. flaszka. ever.PiotrB pisze:przybijam! Zakład stoi prosiaczku.Shino pisze:o flaszke moge sie zalozyc, ze nie bedzie go w top10 najblizszego mastera z tym faqiem co jest teraz.Gokish pisze: