Wreszcie

Naprawdę tak uważasz?Kosa pisze: Sea helm czyni arcego bezpiecznego
Mocne czy nie to się okaże po jakimś masterze, jak jakiś porządny kierowca się za to weźmie. Nie dokońca rozumiem fascynacje feniksami - to ma 4 ataki, tylko 4. Kosztuje 240 pts, ma rydwanową podstawkę żeby łatwiej było w niego trafić. Powiedzie mi tylko czy dobrze myślę ale nie ma itp ani stubbborna prawda?Maciek P. pisze:Mocne te nowe HE, i fajna kmina z rozpiską.
Ale jak na to spojrzeć bliżej, to akurat ja się cieszę, bo wchodzi następna armia, po O&G i Szczurach, z którą moje snajperskie Ogry będą miały do przodu na poziomie rozpiski
Fenixy dupy nie urwają, ale jeśli się nie myle, to przeciwko MC (niski static) czy piechocie (thundersomp) są całkiem spoko? Szczególnie lodowe z -1S i ASL.Bretonnian pisze: Mocne czy nie to się okaże po jakimś masterze, jak jakiś porządny kierowca się za to weźmie. Nie dokońca rozumiem fascynacje feniksami - to ma 4 ataki, tylko 4. Kosztuje 240 pts, ma rydwanową podstawkę żeby łatwiej było w niego trafić. Powiedzie mi tylko czy dobrze myślę ale nie ma itp ani stubbborna prawda?
PiotrB pisze:ha ! i wyraźnie pisze że możesz zrobić reforma kiedy przeciwnik szarżuje w MOVMENT phase! a więc nie możesz zrobić reforma po moim overrunie! Wałkarzu!![]()
![]()
Ja kosie tłumaczyłem wczoraj że ten reform jest fajny z na ND ale niewiele zmienia kiedy przeciwnik ma go na uwadze!. Najpierw atakujący dostawia wszystkie jednostki - więc można spokojnie dostawić się tak że reform nie będzie za bardzo możliwy...wyrzucone 30 pkt- a drugi taki misiek jest już kompletnie bez sensu...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole