@ Grosiu, korzystamy z tej, która była w poprzedniej lidze?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Tabelka ? Jaka tabelka ?Solider pisze:No tak, nie ma tabelki!
Zlosliwiec! Nie zauwazylem tego zapisu.Grolshek pisze:Tabelka ? Jaka tabelka ?Solider pisze:No tak, nie ma tabelki!
Aaaa. Dobra tabelka. Podpowiedź od złośliwca przeczytaj jeszcze raz zasady ligi i znajdź progi. Można zdobyć uściśk ręki ojca prowadzącego
...
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Twoja wina grolshek, połowa osób wzięła sobie do serca twoje słowa o bezciśnieniowej śmiecholidze, a druga połowa ma komplet 20p. na start, gdybyś napisał "liga ciśnieniowa" wyniki były by inne....Grolshek pisze:8 masekna 14 gier...
Dzieki tez sie dobrze bawiłemSolider pisze:Solider vs Dreef 585:1900 0:20
5 "słoneczek" w 6 tur to za dużo dla biednych i słabych orków, a jakby im było mało generał dał ciała.Teraz może już być tylko lepiej.
Dreef jeszcze raz dzięki za grę fantastycznie się bawiłem, do następnego razu.
likaon pisze:chętnie bym z tobą zagrał ligowo solider mamy rozpiski na podobnym poziomie, obaj nie jesteśmy fanami savagy, byłaby ciekawa gra, acz mi pewnie trafi mi się bretonia a tobie wampiry
Jak ktoś czytał temat od początku to wie czemu tak się nazywa i wcale nie chodzi o rozpiskilikaon pisze:Twoja wina grolshek, połowa osób wzięła sobie do serca twoje słowa o bezciśnieniowej śmiecholidze, a druga połowa ma komplet 20p. na start, gdybyś napisał "liga ciśnieniowa" wyniki były by inne....Grolshek pisze:8 masekna 14 gier...
Edit- grolsku mógłbyś na pierwszej stronie dać update a propos wyników walk, żeby ludzi mogli jako tako zobaczyć z kim będą grać w drugiej turze i przygotować się mentalnie?
Solider udowodnił przecież jakie one przegięteAlMalik pisze:Jak ktoś czytał temat od początku to wie czemu tak się nazywa i wcale nie chodzi o rozpiskilikaon pisze:Twoja wina grolshek, połowa osób wzięła sobie do serca twoje słowa o bezciśnieniowej śmiecholidze, a druga połowa ma komplet 20p. na start, gdybyś napisał "liga ciśnieniowa" wyniki były by inne....Grolshek pisze:8 masekna 14 gier...
Edit- grolsku mógłbyś na pierwszej stronie dać update a propos wyników walk, żeby ludzi mogli jako tako zobaczyć z kim będą grać w drugiej turze i przygotować się mentalnie?
Poza tym zgadzam się -wszystko wina Grolshka i przegiętych Orks&Goblins
Na razie trafiasz na różowe ciurki. Jeszcze 3 gry...Solider pisze:likaon pisze:chętnie bym z tobą zagrał ligowo solider mamy rozpiski na podobnym poziomie, obaj nie jesteśmy fanami savagy, byłaby ciekawa gra, acz mi pewnie trafi mi się bretonia a tobie wampiry
Życie pokaże.Też chętnie zagrałbym z nową twarzą.