Ordinowa Druzynówka 11.05.2013
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: Ordinowa Druzynówka 11.05.2013
Oczywiście w juwenalia
Brawo!
Brawo!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Wawkowiaki dojada innym srodkiem. Paziaki z poludnia zmotoryzowani. Karli zajezdza polskim busem. Chrzanic metro.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Dzieki wszystkim, grało sie w miłej atmosferze
Pozdro dla graczy Kalafior, Jasiuuu i kolegi od WoCh (Pandaria chyba) którego imienia/nicku nie pamietam
Pozdro dla graczy Kalafior, Jasiuuu i kolegi od WoCh (Pandaria chyba) którego imienia/nicku nie pamietam
"Hatered pour more through my veins"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dzięki za tur, miło było przyjechać na kacu i piwkować cały dzień przy figurkach
1. Nadil DE - 20:0
2. Best Warrior - 20:0
3. Crus - 15:0
jak zwykle wszystkie bitewki miłe i bez spiny
pozdro ziomki
P.S. Jako, że do obecnego booka demonów nie mogę się oprzeć by nie dopowiadać fluffu, to z Przemciem było tak:
2 chimery, 3 herosów single, 3 rydwany, helupa, shrine - celi do strzału mnóstwo...
Skullcannon się zaciął w pierwszej turze, niestety
Widząc to wku.wiony Khorne posłał na przeciwnika 4 kamulce z nieba
I jak tu nie wierzyć, że bogowie chaosu naprawdę oglądają te bitwy!!!
1. Nadil DE - 20:0
2. Best Warrior - 20:0
3. Crus - 15:0
jak zwykle wszystkie bitewki miłe i bez spiny
pozdro ziomki
P.S. Jako, że do obecnego booka demonów nie mogę się oprzeć by nie dopowiadać fluffu, to z Przemciem było tak:
2 chimery, 3 herosów single, 3 rydwany, helupa, shrine - celi do strzału mnóstwo...
Skullcannon się zaciął w pierwszej turze, niestety
Widząc to wku.wiony Khorne posłał na przeciwnika 4 kamulce z nieba
I jak tu nie wierzyć, że bogowie chaosu naprawdę oglądają te bitwy!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Z tym panem rownac sie jednak nie mozeFisch pisze:dzięki za turniej
Jeźdźcy Hardkoru, Kick Ass! Wreszcie pokazaliśmy kto rządzi w Warszawie. (a Ślązakom, kto w Polsce)
Strasznie fajny turniej tak swoja droga.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Ogladaja w opor. Juz nie raz w peirwszej turze sciagalem maszynki z tegoCauliflower pisze: I jak tu nie wierzyć, że bogowie chaosu naprawdę oglądają te bitwy!!!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
A jakie bylo podium w koncu?? Cos SS pocisneli??
-
- Kretozord
Z nami grali w drugiej na przedostatnim stole, więc w pierwszej obessali z jh2. Nam wsadzili 34:26 przeze mnie (przegralem z laikiem). W trzeciej grali dalej dość daleko, ale mogli sie odbić.
Dzięki za tura, fajnie było. Ale straszna sauna tam jest...
1. Lipek - DoCh - 14:6 (szkoda że nie dograliśmy 6 tury by byłoby lepiej)
2. Kielon - HE - w ostatniej turze mój lord na kompletnie nieważnym czarze z 2 kości poszedł zwiedzać warpa i z ok 16:4 zrobiło się 10:10, bywa
3. Przemcio - WoCh - 20:0
Coś Ci się chyba pojebało Kacper
Chyba coś koło 3 skończyliśmy, ale pewnie Shinux potwierdzi
1. Lipek - DoCh - 14:6 (szkoda że nie dograliśmy 6 tury by byłoby lepiej)
2. Kielon - HE - w ostatniej turze mój lord na kompletnie nieważnym czarze z 2 kości poszedł zwiedzać warpa i z ok 16:4 zrobiło się 10:10, bywa
3. Przemcio - WoCh - 20:0
Coś Ci się chyba pojebało Kacper
Chyba coś koło 3 skończyliśmy, ale pewnie Shinux potwierdzi