Dodatki do 1edWHFRPG
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Dodatki do 1edWHFRPG
Interesują mnie dodatki do pierwszej edycji WHFRPG.. Jeżeli ktoś posiada takowe to chętnie odkupię... Zobaczcie temathttp://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=262626#262626
Są
Zły_Blondyn - Jak ja poluje na dodatki na allegro do 2ed. to co chwila są jakieś do 1ed i to niemal wszystkie już widziałem kilka razy.
Zły_Blondyn - Jak ja poluje na dodatki na allegro do 2ed. to co chwila są jakieś do 1ed i to niemal wszystkie już widziałem kilka razy.
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
Jak chcesz same karty, to wejdź na http://wfrp.polter.pl/ i tam będą, i oryginalne do wydrukowania, i takie stworzone przez fanów - niektóre nawet fajne.
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
-
- Warzywo
Proponuje, wytrwale przeszukiwac allegro.
Osobiscie kupilem: Ksiege zasad, Galerie Bohaterow, Ogien w gorach, Skala śmierci, krasnoludzkie wojny, wewnetrzy wrog, cienie nad bogenhafen, szara eminencja, imperium w plomieniach oraz kilka przydatnych dodatkow (ekran mistrza gry), a wszystko za jedyne 120 zł + odbior osobisty wiec bez przesylki xD.
Czesto przegladam allegro, wiec jak na cos trafie to dam znac .
/pozdrawiam
Osobiscie kupilem: Ksiege zasad, Galerie Bohaterow, Ogien w gorach, Skala śmierci, krasnoludzkie wojny, wewnetrzy wrog, cienie nad bogenhafen, szara eminencja, imperium w plomieniach oraz kilka przydatnych dodatkow (ekran mistrza gry), a wszystko za jedyne 120 zł + odbior osobisty wiec bez przesylki xD.
Czesto przegladam allegro, wiec jak na cos trafie to dam znac .
/pozdrawiam
Mam, tylko muszę zeskanowaćKrzysiekW pisze:Szukam opisu przygody "Latające Ogrody Bahb-Elonna" z 11 numeru (1994 r...) Magii i Miecza. To o pigmejach, w pobliżu których przycumowała wyspa Slaannów.
Może ktoś ma skan czy coś...