Pytania wszelakie ... ;)

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: Pytania wszelakie ... ;)

Post autor: PiotrB »

uwalają tylko DP - choć wczoraj obserwowałem 3 bitwy różnych Chaosów - i każdy dalej miał DP :shock: - miłość do diabła jest potężna :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Ja grałem bez DP i doszedłem do następujących wniosków Lore Tęczy Sssie... Helena też Sssie... właśnie kminie rozpe na 2xDP przeżyć 1 turę strzelania przeciwnika i jestem w combatach :twisted:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Ja też na lordzie grałem wczoraj, gdyby nie 3 na 3 oblane wardy (sic!) zabiłby wampira morderce w drugiej turze
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Rudobrody ja grałem DP 4lvl Death 2 Kowboi Caddy 3x Fast 3x Rydwany 2x Chimera i jakieś Skulki Chyba :twisted:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

tutaj jestem ........
jakoś długo się nie wypowiadałem a i tak widać gdzieś coś mojego czytałeś :-k :-k :-k

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

PiotrB pisze:uwalają tylko DP - choć wczoraj obserwowałem 3 bitwy różnych Chaosów - i każdy dalej miał DP :shock: - miłość do diabła jest potężna :)
nie podobał Ci się mój diabeu? :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

nie no spoko :) ale mam wątpliwości czy to ma sens... diabeł czarujący z sajevm +3 ... właściwie goły... z drugiej strony takie diabeł to jest jakieś 425 - czyli minimalnie drożej od maga lorda na dysku z wardem +3... więc nie wiem kurcze... muszę pograć na jednym i drugim - na razie gram na magu na dysku i jest super stabilny ... podoba mi się że nie musze cały czas o niego martwić... A magia tęczy mnie się sprawdza .. gadajcie co chcecie. Za około 30 bitew będę miał bardziej konkretne zdanie :) to się podzielę :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie taki goły ;)

ma te przewagę, że potrafi wyraźnie pomóc w CC, potrafi przytrzymać jakiś niewygodny oddział - generalnie jest w nim UBER moc
im dłużej nim gram, tym mniej razy umiera.
Magiem na dysku grałem, ale wówczas potrzebowałem oddziału nurglowej kawy z Exalted - Generałem do Ld 9 na armii
to jest główny minus maga na dysku - LD8 na całej armii to jednak wybitnie mało
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Post autor: Robert.P »

Dymitr pisze:nie taki goły
To jakim złożeniem grałeś jeżeli można spytać :?:
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
Obrazek

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

PiotrB - co jak co, ale ty powinieneś wiedzieć, że model za tyle punkciorów schodzący od byle czego jest słaby.
Obrazek

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

Dymitr pisze: Magiem na dysku grałem, ale wówczas potrzebowałem oddziału nurglowej kawy z Exalted - Generałem do Ld 9 na armii
to jest główny minus maga na dysku - LD8 na całej armii to jednak wybitnie mało
dodam, że mag - lord ma taką samą Ld jak hero, więc można zrobić generałem hero na koniku w kawie ze sztandarem dyscypliny :idea:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

@Rudobrody - i dokładnnie tak grałem
@Robert - Spellshield i dragonbane gem +familiar i breath

Awatar użytkownika
krzychoss
Falubaz

Post autor: krzychoss »

Cześć, wiecie czy choseni są uznawani za zwykłych wojowników z halabardami na masterach? Czy to nie przechodzi?

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Metalowy chłopek za 20 zeta robi za plastikowego chłopka za 3 zeta. Jeśli jest pomalowany i ma pełen WYSIG to gra muzyka.
Obrazek

Awatar użytkownika
krzychoss
Falubaz

Post autor: krzychoss »

Eldritch pisze:Metalowy chłopek za 20 zeta robi za plastikowego chłopka za 3 zeta. Jeśli jest pomalowany i ma pełen WYSIG to gra muzyka.

Dzięki;] Finansowo to jest rzeczywiście nieopłacalne, ale choseni są fantastyczni, a zwykli wojownicy nie mają halabard;p
I jeśli mam grać wochem to tylko z wybrańcami a według mnie bardziej się opłaca ich wystawiać w corach jako halabardników z dwoma rydwanami;]

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Jak tam chcesz, ja ok. 100 moim wojownikom dokleiłem halabardy.
Inna sprawa że w tej edycji granie WoChem na piechocie to nieporozumienie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Oki
Oszukista

Post autor: Oki »

Czy DD i MM z lora tęczy mają zasadę faming?

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

Nie.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
DOC
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: DOC »

Nie, nawet pomimo nazwy.
Szczur22 pisze:Bez BSB to jak bez wacka do burdelu. Napijesz się drinka, ale akcji nie bedzie bo spanikujesz.

Awatar użytkownika
sorinmarkov
Chuck Norris

Post autor: sorinmarkov »

A jak to jest flafowo z naszymi rydwanami?? Nigdzie nie mogłem się doczytać, żeby "szarża rydwanów zmiażdżyła wroga"?
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk

ODPOWIEDZ