ETC 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2013
Na hobbitów to pasuje Shino i Klops
Golonka jest świetnym graczem, prawdopodobnie absolutna czołówka w tym kraju. Fish podobnie, obaj grają tą samą armią, więc jeden z nich musi zostać w domu. I teraz dochodzimy do wyboru, który był dla Kudłatego i Stasia zarówno łatwy jak i szalenie trudny. Łatwy, gdyż obaj kandydaci zapewniają wysoki poziom gry. Trudny, gdyż gdyby mogi zabraliby 2x lizaki i obu wymienionych.wychwa pisze:Solo pisze:Mistrz Polski nie pojedzie w teamie Polski na ETC :> Dudek nie pojechał na mundial i przejebaliśmy !
Beznadzieja, wygrywasz ligę i gówno z tego masz. Golona na ETC !!!!!
pozdr.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, o 11:11 przez Dębek, łącznie zmieniany 2 razy.
ha, znaczy Golonka jest lepszy na drużynówki!
z drugiej strony nie radzi sobie w środowisku międzynarodowym (2x8pkt w starciach z innostrańcami w Białymstoku)
innymi słowy głos na Rybkę.
z drugiej strony nie radzi sobie w środowisku międzynarodowym (2x8pkt w starciach z innostrańcami w Białymstoku)
innymi słowy głos na Rybkę.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dębku jakkolwiek nie mam żalu do decyzji kudlatego i crusa tak wolałbym, aby do sieci nie trafiały takie dosć przekłamane teksty. W zeszłym sezonie Fish był ode mnie wyżej na Silesianie, ja natomiast byłem od niego wyżej na Poznaniu, poprzednim i obecnym Bazyliszku, Każdym drużynowym turnieju(poza DMP) oraz parówce. Nie pamiętam dokładnie wszystkich masterów, ale z tego co pamiętam to Fishu był ode mnie wyżej na Silesianie, Włocławku (choć to trochę smieszne wydobywać tego typu turniej na którym obaj byliśmy gdzieś poza top 15 czy 20) oraz na Bobie. Tak więc nie do końca wiem skąd ci się wzięło, że na wszystkich solowych. Muszę jeszcze to sprawdzić na poprzednim rankingu, ale więcej turniejów poza tymi 3 sobie nie przypominam. Ale tak jak mówię, uważam, że obecnie to był bardzo dobry wybór selekcjonerów, a jedyne czego mi szkoda to, że nie mogłem się wykazać w Szczyrku jeszce. EOT. Nie życzę sobie żadnych flamów na ten temat ze strony domorosłych obrońców mej sprawy. Tak więc dzięki chłopaki, ale teraz wszyscy powinniśmy wspierać kadrę, która jest wybrana i tyle.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
widzisz Golon było orkami jechać.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
@ Golon - przekłamane. Nie miałem cienia złych intencji. Jeśli się pomyliłem to przepraszam. Zmieniam posta, żeby nie było.
pozdr.
Reasumując.
IMO chłopaki cały czas szli łeb w łeb. Szanse mieli 50-50. Mógł przeważyć ostatni master. Pamiętam podobne dylematy moje i Barbarossy 2 lata temu w kwestii obsady demonów. Do samego końca wybieraliśmy między Darkiem Politem a Kalafiorem. Dyskutowaliśmy o tym praktycznie do ostatniego dnia selekcji. Porównywaliśmy turnieje, szukaliśmy racjonalnych argumentów. Potem odbył się master w Białymstoku. kalafior wygrał tego mastera i to przeważyło szalę.
pozdr.
Reasumując.
IMO chłopaki cały czas szli łeb w łeb. Szanse mieli 50-50. Mógł przeważyć ostatni master. Pamiętam podobne dylematy moje i Barbarossy 2 lata temu w kwestii obsady demonów. Do samego końca wybieraliśmy między Darkiem Politem a Kalafiorem. Dyskutowaliśmy o tym praktycznie do ostatniego dnia selekcji. Porównywaliśmy turnieje, szukaliśmy racjonalnych argumentów. Potem odbył się master w Białymstoku. kalafior wygrał tego mastera i to przeważyło szalę.
Wyjazd na ETC to nie jest nagroda za ligęwychwa pisze:Beznadzieja, wygrywasz ligę i gówno z tego masz.Solo pisze:Mistrz Polski nie pojedzie w teamie Polski na ETC :> Dudek nie pojechał na mundial i przejebaliśmy !
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Mnie zmuszać nie trzeba. Powszechnie wiadomo, że lubię się przebierać Z tym że przebranie za drużynę pierścienia... średnio pasuje klimatem do słowiańskich wojów.Golonka pisze:Teraz skupmy się na wymyśleniu jak zmusić naszą kadrę, żeby się przebrała za ową drużynę pierścienia.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Trochę zmienię temat: Szwed z AR nigdy nie grał w battla
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 3#p1365993
Na pustym stole bez terenów PGFurion pisze:Trochę zmienię temat: Szwed z AR nigdy nie grał w battla
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
To ma tyle złych paringów, że szkoda nawet wspominać. Widząc coś takiego po drugiej stronie stołu jestem w niebo wzięty i skacze z radości