GŁOSOWANIE LL

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

GŁOSOWANIE LL

Post autor: Dymitr »

Głosy oddane i zmienione po terminie głosowania są nie ważne. Na prawdę nie umiecie się wcześniej dogadać?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

@Przemcio:
Chłopaki nie ogarnęli, że jak zagłosują według klucz geograficznego to projekt umrze sam
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

A co z kandydaturami zgłoszonymi po terminie, to juz jest ok?
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

ten kto je zbierał - przyjął je. Ja bym ich pewnie nie przyjmował - ale to ja. Jankiel?

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Głos Lenarta to faktycznie przesada, ale Olsztyn chyba ogarnąl się w czasie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Widzę już nie ważne kto jak głosuje ważne, że wiadomo kto miał przejść....

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Józef Stalin pisze:Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy.
Jankiel, Ty masz uprawnienia administratorskie - zobacz proszę które głosy weszły PO czasie (edytowane były po czasie również). U mnie inaczej się wyświetla, u Marcina też inaczej. Ustalmy to dla wygody i bezpieczeństwa nas wszystkich - na spokojnie.

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

Spoko moja wina, że troszkę zaspałem, ale mój głos akurat nic nie zmienia.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Kurde ale jaja. Wrzuć Dymitr może rozpiskę z wyliczeniem jak podliczyłeś moje 9 głosów a Kudłatego 12. Których głosów nie zaliczyłeś i dlaczego.

Poza tym też uważam, że jeśli kandydatury po czasie uznano, to tym bardziej powinno się uznać głosy po czasie (o ile takie faktycznie były). Zwłaszcza, że w grę wchodzą chyba kwestie minut.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

lohost pisze:Dymitr, przechodzisz samego siebie, podwazasz glosy bo nie wszedl akurat Twoj kandydat? Bez jaj, jednak screeny sie znalazly, Olsztyn edytowal posty przed 22 co wyraznie widac w dacie postow. Tak samo pozostale glosy byly przed 22 co takze widac w tych datach, skoncz te szopke. Vox populi, a nie jakies brudne machlojki wyciagasz. Wstyd i zenada!
Pawle - najwyraźniej jest jakiś problem techniczny - dlatego poprosiłem Jankiela o interwencje. Według mojej przeglądarki zrobiłeś (i Nekro) edycję ok. 23. Jak tylko się wyjaśni wszystko zostanie poprawione. Nie musisz dorabiać sobie ideologii do wszystkiego co robię. Jeżeli chodzi o kandydatów - totalnie mi obojętne kto będzie tworzył martwego compa.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Swoją drogą wyjaśni mi ktoś kto wgl dopuszcza taką rzecz jak zmiana głosów, tym bardziej na sam koniec głosowania ? :|
Jeśli już dopuszczać jakies zmiany to typu max 3-4 dni przed koncem, a nie jak juz praktycznie wiadomo co i jak, zabierzemy głos temu co go nagle nie chcemy ;/
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Podejrzewam, że z tego samego powodu jak oddawanie głosu 10 min przed ostatecznym terminem.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Głosy Śmiecha i Eury były po czasie, więc są nieważne.
Necromanter i Lohost zmienili głosy po terminie. Również je muszę usunąć. Wieczorem to na spokojnie policzę.

Nawet w tak gównianej sprawie jak wybór PKS musi być tajne głosowanie, żeby nie było żadnych machloji. Niby dorośli ludzie, a zachowują się jak gównażeria.

Jest widoczna godzina każdej modyfikacji i godzina wysłania posta. W prawym górnym rogu, tuż pod bannerem BP, jest zegar. Więc nawet jak komuś się godziny nie zgadzają, to łatwo porównać, o której w rzeczywistości został oddany głos. U mnie też wygląda tak, że wszyscy zagłosowali w terminie (przed 22:00). Ale to tylko dlateego, że mój zegar forum wskazuje 15:08, a w rzeczywistości jest 16:08
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Jankiel pisze:...
dziękuję za sprawdzenie, bałem się, ze to tylko u mnie tak wygląda

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

czyli jednak edytowałeś głos po terminie? wmawiając wszystkim, że było inaczej?
Lenart pisze:Spoko moja wina, że troszkę zaspałem, ale mój głos akurat nic nie zmienia.
potwierdzam, ten głos też przyszedł za późno.

szkoda, że przy tak gównianej sprawie robimy takie bagno..

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

ja głosowałem dużo wcześniej, więc nie wiem dlaczego "chyba Ja".
Jak dla mnie koniec tematu: Jankiel podliczy głosy i sprawdzi by wszystko było ok

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Termin zgłaszania się został przedłużony. Termin głosowania nie został przedłużony
Jesteście bezczelnymi oszustami i liczycie na to, że nikt Was nie złapie. Pasiak miał na tyle przyzwoitości, że jak oszukał, to się przyznał a jedynie twierdził, że inni oszukują bardziej. Olsztyn ustatnawia nowe standardy.

Możesz sobie wysyłać dowolne print screeny, każdy sam wwidzi, kiedy głosy zostały zmienione.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

zamykam temat, w którym wszystko co miało być powiedziane, zostało powiedziane.

EDIT 3: otwarte, mam nadzieję, że jest już chłodniej

Zablokowany