Tak z ciekawości...Gokish pisze:Oczami wyobraźni widzę bohaterów specjalnych na stołach
I? A jak się nagle okażę, że nic się nie stało z tego powodu to? :>
Moderator: swieta_barbara
Tak z ciekawości...Gokish pisze:Oczami wyobraźni widzę bohaterów specjalnych na stołach
Release the Przemcio!
trikk pisze:Tak z ciekawości...Gokish pisze:Oczami wyobraźni widzę bohaterów specjalnych na stołach
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
trikk pisze:Tak z ciekawości...Gokish pisze:Oczami wyobraźni widzę bohaterów specjalnych na stołach
Pewnie z Przemciem
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ej skasowałeś posta i teraz mój post i post Kołaty już nie są takie zabawne. Tak się nie robi mój panie.
już dodaję - masz racjeDębek pisze:Ej skasowałeś posta i teraz mój post i post Kołaty już nie są takie zabawne. Tak się nie robi mój panie.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr pisze:już dodaję - masz racjeDębek pisze:Ej skasowałeś posta i teraz mój post i post Kołaty już nie są takie zabawne. Tak się nie robi mój panie.ale Postów Przemcia nie widzisz!
to się pytam o co c'man@Przemcio:
Chłopaki nie ogarnęli, że jak zagłosują według klucz geograficznego to projekt umrze sam
Co pamiętam to z czasem to ma do tego ewoluować, że PKS będzie elastyczny i czy będzie się grało na 2400 czy 2600 będzie chodziłManfred pisze:Abstrahując od kłótni, to ja bym zaproponował żeby PKS zwiększył punkty na jakie będziemy grali, np. na 2600 (ile mozna katowac 2400?)
oczywko jeżeli będziecie odgornie okreslac przedział punktowy
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jak dla mnie poroniony pomysł.Manfred pisze:Abstrahując od kłótni, to ja bym zaproponował żeby PKS zwiększył punkty na jakie będziemy grali, np. na 2600 (ile mozna katowac 2400?)
oczywko jeżeli będziecie odgornie okreslac przedział punktowy
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.