I czy tułowia varggheistow bez skrzydel(zdjalem do malowania) zamiast crypt horrorów beda traktowane jako proxy?

Mnie pasuje. Rozpę wyślę wieczorem.Grichalk pisze:Przejdzie, ale dostaniesz 0 punktów z malowania, bo proxy.krusk pisze:Mam jeszcze Bestie i Skaveny
I pytanie:
Czy Clanraty przejdą za NightRunnerów i Globki jeśli nie wystawię clanratów i nie będzie problemu z rozróżnieniem co jest co?
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.
Sorki, że dopiero teraz. Gramy bez bohaterów i chempionów imiennych.LajoN31 pisze:Skoro czysty RB to speciale dopuszczeni?
To nadal jest prox. Gdybyś ich trochę pokonwertował, to by było co innegoLajoN31 pisze:A czy model konrada przejdzie jako model manfreda?
I czy tułowia varggheistow bez skrzydel(zdjalem do malowania) zamiast crypt horrorów beda traktowane jako proxy?
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Najlepiej załadować się w metro, wysiadka na metro Ratusz Arsenał i opcje są dwie: primo - z buta ~10min; primo ultimo- tramwajem jeden przystanek w kierunku Żoliborza(przystanek Muranów).Akadera pisze: Jak najlepiej dostać się do Paradoxu z metra Wilanowska?
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
Akadera pisze:Bilet na wyjazd o 5.00 z Białegostoku kupiony. Teraz tylko szlifowanie rozpy zostałoPonoć 5 nas będzie jak Inferno nie skrewi
Jak najlepiej dostać się do Paradoxu z metra Wilanowska?
fajne te dziewczyny z tego akademikuKarli pisze:U mnie bilet też już kupiony, rozpa ułożonaTam na Anielewicza to spędziłem dużo miłych chwil w akademiku Psychologii UW. Trafimy
nie, to nie jest Euro, ograniczenia tylko takie jak w regulaminieSyn_Ariel pisze:Pytanko: Czy w tym Turnieju na tworzenie rozpiski Leśne Elfy tez maja +200 pkt ?
Mam tu na myśli 800 +200 czyli w sumie 1000.
nowa lokacja pod tym kątem jest...ciekawaAkadera pisze:Karol nie mówiłeś, że tam jakieś laski fajne w pobliżu się kręcą trzeba się lepiej ubrać