Mastery 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery 2013
Czy znana jest data Silesiana?
KrzysiekW pisze:Jeszcze nie, ale przez weekend skontaktuję się z właścicielem Platana i rozeznam możliwe terminy.
Najlepiej by bylo 4 tyg. po DMP, bo wtedy bede wstanie ladnie sie wpasować w październik mając przerwę 4 tyg od Silesiana i 4 tyg do Krakowa.
A Poznań?
Wisła Kraków.
Roger that.Smiechu pisze:Najlepiej by bylo 4 tyg. po DMP, bo wtedy bede wstanie ladnie sie wpasować w październik mając przerwę 4 tyg od Silesiana i 4 tyg do Krakowa.
W sensie zrozumiałem i postaram się dostosować choć decydujące słowo ma właściciel sali.

Czyli mam rozumieć że Poznań zrezygnował?Smiechu pisze:Broda stwierdził że ma w dupie organizacje Masterów i ze względu że i tak jedzie na ETC to nie będzie organizował tego

Wisła Kraków.
obvious troll is obviousSevi pisze:Czyli mam rozumieć że Poznań zrezygnował?Smiechu pisze:Broda stwierdził że ma w dupie organizacje Masterów i ze względu że i tak jedzie na ETC to nie będzie organizował tego
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr pisze:obvious troll is obviousSevi pisze:Czyli mam rozumieć że Poznań zrezygnował?Smiechu pisze:Broda stwierdził że ma w dupie organizacje Masterów i ze względu że i tak jedzie na ETC to nie będzie organizował tego

kudłaty pisze:Czerwiec w Poznaniu, mam rezerwacje sali na 22-23 lub 29-30. Otwarte jest tylko pytanie ile osób nastawiło się już na drużynówkę na ten termin, bo jakiś format by trzeba zagrać.
Serio?????
Ja się nastawiłem na drużynówkę, lecz singla też zagram jakbyco.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Master u nas ma już potwierdzoną datę 20-21 Lipca.
Kto śledzi fejsa ten wie
Kto śledzi fejsa ten wie