lista sedziowska

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

lista sedziowska

Post autor: bless »

Fajnie, ze mozna patrzec na forum listy sedziowskiej, ale... dlaczego tam nie ma co patrzec?

Od przynajmniej dwoch tygodni nic sie tam nie dzieje, choc caly czas pojawiaja sie nowe sprawy do wyjasnienia. Scimi nawet zglosil formalny wniosek o rozpatrzenie kilku przypadkow - zero reakcji.

Czy chlopaki polozyli lache na swoja dobroczynna dzialalnosc, czy tez moze maja jakis inny kanal wymiany informacji, niz wlasne forum?

:?
Obrazek

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

bless pisze:Fajnie, ze mozna patrzec na forum listy sedziowskiej, ale... dlaczego tam nie ma co patrzec?

Czy chlopaki polozyli lache na swoja dobroczynna dzialalnosc, czy tez moze maja jakis inny kanal wymiany informacji, niz wlasne forum?

:?
Ja nie sędziowałem na DMP, więc nie mam prawa się wypowiadać na żaden temat, ale i tak się wypowiem. :P

Możliwości są dwie.
Pierwsza – jest jak zawsze.
Druga – w obawie podsłuchów i podglądów rozwiesili druty między oknami i nadają do siebie morsem.
Która jest prawdziwa?
Ocena należy do Ciebie.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

LS działa tak samo prężnie, jak w zeszłym sezonie, czy dwa sezony temu.
Dlatego ją sobie odpuściłem.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ