Adamek vs Gołota i inne walki tysiąclecia

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Re: Adamek vs Gołota i inne walki tysiąclecia

Post autor: przelas »

wiele się nie pomyliłeś. Mollo ostatnią "ważną" walkę stoczył w sierpniu 2010 roku (nie wnikam że wcześniej miał 1,5 roczną przerwę). Dla mnie bije się jak upośledzona małpa, garda w roli tego Pana to istna parodia (mózg zresztą też). Nie wiem czemu jesteś jego takim fanem? Może kolega. Moim zdaniem gość w ogóle nie ma predyspozycji do jakiejś wielkiej kariery bokserskiej. Długo ćwiczyłem boks o prawda w cięższej wadze ale zaryzykuje, że jakieś 5-7 lat temu bym w amatorskim go wypunktował.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

http://www.youtube.com/watch?v=A8rG5P2cD4w

kazdy zainteresowany juz na pewno widzial :). cisnienie przed walka rosnie, musi do niej dojsc. Krzysiek przy Arturze wypada jak prawdziwy mistrz cietej riposty, Szpilka po wysluchaniu wypowiedzi pewnie wyrzucil TV przez okno.

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Trochę po czasie ale zawsze ;) Też bym nie rozpędzał się na twoim miejscu z tą dobrą walką Szpilki z Mollo. Posadził go 2 razy na deski facet, który nie walczył prawie z 2 lata, do tego mało co widział bo mu Szipla łokciem łuk brwiowy rozwalił a później miał już chyba 2 rozwalone, tak że jucha leciała prawie jak ze świni ;)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

Szpila nic nie wskóra, jeżeli nadal będzie prowadzony przez przeciętnego trenejra. nie jestem jego wielkim fanem, ale ma warunki a w HW jest teraz posucha
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Walka ROKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

więcej takiego MMA w TV....

ja pierdole kto to kurwa wymyślił?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

jak za darmo to może być. Raz koksu mu nieźle wypłacił i mimo bloku poleciał na ziemie :)

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Ktoś się orientuje czy gdzieś na necie będę mógł obejrzeć dzisiejszą gale z Zimnochem. Bo na polsacie jest chyba od 22.00 ale gala ponoć o 20.00 się zaczyna.

EDIT: Nie ważne, znalazłem :)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

ODPOWIEDZ