Adamek vs Gołota i inne walki tysiąclecia
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Adamek vs Gołota i inne walki tysiąclecia
wiele się nie pomyliłeś. Mollo ostatnią "ważną" walkę stoczył w sierpniu 2010 roku (nie wnikam że wcześniej miał 1,5 roczną przerwę). Dla mnie bije się jak upośledzona małpa, garda w roli tego Pana to istna parodia (mózg zresztą też). Nie wiem czemu jesteś jego takim fanem? Może kolega. Moim zdaniem gość w ogóle nie ma predyspozycji do jakiejś wielkiej kariery bokserskiej. Długo ćwiczyłem boks o prawda w cięższej wadze ale zaryzykuje, że jakieś 5-7 lat temu bym w amatorskim go wypunktował.
http://www.youtube.com/watch?v=A8rG5P2cD4w
kazdy zainteresowany juz na pewno widzial . cisnienie przed walka rosnie, musi do niej dojsc. Krzysiek przy Arturze wypada jak prawdziwy mistrz cietej riposty, Szpilka po wysluchaniu wypowiedzi pewnie wyrzucil TV przez okno.
kazdy zainteresowany juz na pewno widzial . cisnienie przed walka rosnie, musi do niej dojsc. Krzysiek przy Arturze wypada jak prawdziwy mistrz cietej riposty, Szpilka po wysluchaniu wypowiedzi pewnie wyrzucil TV przez okno.
Trochę po czasie ale zawsze Też bym nie rozpędzał się na twoim miejscu z tą dobrą walką Szpilki z Mollo. Posadził go 2 razy na deski facet, który nie walczył prawie z 2 lata, do tego mało co widział bo mu Szipla łokciem łuk brwiowy rozwalił a później miał już chyba 2 rozwalone, tak że jucha leciała prawie jak ze świni
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- Aron_Banalny
- Masakrator
Szpila nic nie wskóra, jeżeli nadal będzie prowadzony przez przeciętnego trenejra. nie jestem jego wielkim fanem, ale ma warunki a w HW jest teraz posucha
Walka ROKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
więcej takiego MMA w TV....
ja pierdole kto to kurwa wymyślił?
więcej takiego MMA w TV....
ja pierdole kto to kurwa wymyślił?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ktoś się orientuje czy gdzieś na necie będę mógł obejrzeć dzisiejszą gale z Zimnochem. Bo na polsacie jest chyba od 22.00 ale gala ponoć o 20.00 się zaczyna.
EDIT: Nie ważne, znalazłem
EDIT: Nie ważne, znalazłem
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego