Ale jak ziejesz z banneru to zianie jest magiczne (np. możesz tym zlikwidować duchy, albo kowboja HE z wardem od niemagicznych)Sevi pisze:Nie.
Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
Tak jest, niedopracyzowałem, bo pytanie odnosiło się tylko do tego czy mają magiczne ataki jako oddział
Wisła Kraków.
zaraz zaraz, bo ten temat powraca 1235342 raz, to jak jest w końcu? zionięcie znów jest magiczne?Maciek P. pisze: Ale jak ziejesz z banneru to zianie jest magiczne (np. możesz tym zlikwidować duchy, albo kowboja HE z wardem od niemagicznych)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
50 lub sztandar do 100ss-sly pisze:kilka pytań:
- ile pkt na magic item ma BSB??
Magiczny banner + zwykłe itemy - TAKss-sly pisze: - czy na aktualne EURO mogę dać magiczny banner i itemki??
Magiczny banner i magiczne itemy - NIE
Hmm...ja nie słyszałem nigdy, żeby nie było magiczne.Afro pisze:zaraz zaraz, bo ten temat powraca 1235342 raz, to jak jest w końcu? zionięcie znów jest magiczne?Maciek P. pisze: Ale jak ziejesz z banneru to zianie jest magiczne (np. możesz tym zlikwidować duchy, albo kowboja HE z wardem od niemagicznych)
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
ja tam uważam gigant breaker ma sens w dodatku sądzę, że w erze deamon priców i innych latających klepaczy deathcheater nie jest zły.
Jak działa skaveńska 13 na ogry?
Wisła Kraków.
Mówimy o BSB z magicznym sztandarem, czyli bez pancerza/warda - Giantbreaker zmuszający do przymowania pojedynków z jakimś wampirem/innym rzeźnikiem chyba się nie sprawdzi.kubencjusz pisze:ja tam uważam gigant breaker ma sens w dodatku sądzę, że w erze deamon priców i innych latających klepaczy deathcheater nie jest zły.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
oj tam oj tam. Ale 8 siły z gw fajne jest na steam tanka
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
RB dział single model.