Durin pisze:Jest stale aktualizowane preview drafta 3 i proponuje na to zagrac jesli nie pojawi sie finalna wersja
Tak właśnie będziemy grać, również mam nadzieję, że więcej osób wpadnie.
Durin pisze:Jest stale aktualizowane preview drafta 3 i proponuje na to zagrac jesli nie pojawi sie finalna wersja
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
Kolejna strona na której chcą ode mnie kasę, wrzucajcie takie coś na imageshack, albo inne galeriehttp://www.sendspace.pl/file/13c3d87f4dcd3bd73c15a0c Trochę zdjęć.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać